ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MACEDOINE BLOG

alpha.georg@googlemail.com

alpha.georg@googlemail.com
HOLA DOLOR ( ES ) ..:-P

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

νέοι διοικητές των νοσοκομείων Αττικής

Τα ονόματα των νέων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών 27 νοσοκομείων της Αττικής που επελέγησαν στο πλαίσιο της διαδικασίας ανοικτής διακυβέρνησης ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Υγείας. Οι περισσότεροι νέοι επικεφαλής των νοσοκομείων αναφέρουν στο βιογραφικό τους γνώσεις στη διοίκηση επιχειρήσεων και μονάδων Υγείας και την οικονομία, ενώ αρκετοί είναι επαγγελματίες υγείας με προϋπηρεσία στο ΕΣΥ (γιατροί, φαρμακοποιοί κ.ά.).

Ετσι, στον «Ευαγγελισμό» διοικητής και αναπληρωτής διοικητής αναλαμβάνουν αντίστοιχα οι Μιχάλης Θεοδώρου (σμήναρχος ε.α.) και Γιώργος Κάραλης, στο «Σωτηρία» οι Γιάννης Στεφάνου και Νίκος Τουρουτσίκας, στο «ΚΑΤ» οι Βαγγέλης Παπαφράγκας και Κωνστ. Καρράς, στο «Γ. Γεννηματάς» οι Λεωνίδας Ανωμερίτης και Μαρία Κοκολιού, στο «Αγία Σοφία» οι Μανώλης Παπασάββας και Ρεγγίνα Θεάκου, στο «Λαϊκό» οι Φανή Ζερβού και Θέμις Καλπακτσόγλου, στο «Ελενα Βενιζέλου» οι Νίκος Φαλδάμης και Μαρίνα Αδαμοπούλου, στο «Αλεξάνδρα» οι Σπύρος Λαδάς και Παύλος Ζώτος, στο «Αμαλία Φλέμινγκ» οι Νίκος Θωμόπουλος και Ευανθία Μπουλούκου και στο «Σισμανόγλειο» οι Ολγα Οικονόμου και Αργυρώ Παπαχρήστου.

Στο «Δαφνί» διοικητής και αναπληρωτής διοικητής αναλαμβάνουν οι Γιώργος Παπαδόπουλος και Λάμπρος Σκλαβούνος αντίστοιχα, στο «Αττικόν» οι Ηλίας Λαμπίρης και Χρήστος Β. Παπαχρήστος, στο «Κρατικό Νίκαιας» οι Χρήστος Ρέσσος και Νίκος Απέργης, στο «Μεταξά» οι Χαρίκλεια Δημητριάδου και Δημήτρης Γκερλές, στο «Τζάνειο» οι Γιώργος Μαλαχίας και Χρήστος Γ. Παπαχρήστος και στο «Θριάσιο» οι Αγγελος Λιόσης και Αφροδίτη Χονδρονικόλα. Στο νοσοκομείο Νέας Ιωνίας διοικητής και αναπληρωτής διοικητής αναλαμβάνουν οι Κώστας Λίτσας και Ολγα Μπαλαούρα, στον «Ερυθρό Σταυρό» οι Λάζαρος Λωτίδης και Ιωάννης Πετρόχειλος, στο «Ακληπιείο Βούλας» οι Αλέξανδρος Καρκατζός και Φωτεινή Κουλούρη και στο «Αγλαΐα Κυριακού» οι Θανάσης Μπίνης και Κατερίνα Σαμαρά-Κοντογιάννη. Διοικητής στην «Πολυκλινική» αναλαμβάνει ο κ. Αμούργης Παντελής, στο «Ελπίς» ο Θεόδωρος Γιάνναρος, στο «Παίδων Πεντέλης» η Αλεξάνδρα Τζουμάνη, στο νοσ. Πατησίων ο Κώστας Μπιλιάνης, στο Οφθαλμιατρείο η Μαΐσολγλου Βαρβάρα, στο Δυτικής Αττικής ο Αχιλλέας Γιούργος και στο νοσοκομείο Κυθήρων η Ευαγγελία Μαραυγάκη. Τέλος, πρόεδρος στο Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης ορίστηκε ο Παναγιώτης Αλτάνης (κοινωνικός λειτουργός) και στο Κέντρο Αποκατάστασης Τυφλών η κ. Παρασκευή Τσιλιμιγκάκη (κοινωνική λειτουργός).
Πεννυ Μπουλουτζα
Hμερομηνία : 3/3/10
Copyright: http://www.kathimerini.gr