ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MACEDOINE BLOG

alpha.georg@googlemail.com

alpha.georg@googlemail.com
HOLA DOLOR ( ES ) ..:-P

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

θεόδωρος πάγκαλος

Tου ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ

Θα μπορούσε να αποτελέσει άλλο ένα επεισόδιο στο πολύχρονο σίριαλ της κόντρας του Θ. Πάγκαλου με το ΚΚΕ, αν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν έκανε μια άνευ προηγουμένου καταγγελία. Εφτασε στο σημείο να θεωρεί πως «η κυρία Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από την ηγεσία του ΚΚΕ θέλουν έναν νεκρό». Βαριές κουβέντες. Και δεν είναι οι πρώτες, ούτε μάλλον οι τελευταίες...


Ολο και πιο συχνά ο Θόδωρος Πάγκαλος εξαπολύει μύδρους εναντίον του Περισσού.
Μόλις τον περασμένο μήνα χρέωσε στους συνδικαλιστές του ΚΚΕ ότι επαγγέλλονται τη βία. Τους είδε, προσέθεσε, στην τηλεόραση να φωνάζουν το σύνθημα «να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή».

Πριν απ' τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές είχε από έναν «καλό» λόγο για όλους. «Ενα δημοκρατικό κόμμα, όπως είμαστε εμείς, ανέχεται την ύπαρξη ενός κόμματος σαν το ΚΚΕ, γιατί έτσι πρέπει να κάνουν οι δημοκράτες, να ανέχονται την ύπαρξη και των εχθρών της δημοκρατίας», έλεγε. Στον ΣΥΡΙΖΑ χρέωσε «επαρχιώτικες κουτοπονηριές από ντιντήδες των βορείων προαστίων».

Είχαν προηγηθεί οι αιχμές για τα οικονομικά του κόμματος και τη σχέση του με την εταιρεία «Γερμανός». Χαρακτήρισε αναιδή την Αλέκα Παπαρήγα. «Αν αποδειχτεί ότι ποτέ δεν επένδυσε το ΚΚΕ έμμεσα ή άμεσα στον "Γερμανό", τότε θα ζητήσω συγνώμη από το ΚΚΕ και θα φύγω από την πολιτική ζωή του τόπου. Αυθωρεί και κατισχυμένος». «Το ΚΚΕ είναι συνιδρυτής του Γερμανού. Δεν ξέρω τι μετοχές έχουν και πόσες, αυτό πρέπει να το ανακαλύψουμε αφού παρέμβει ο ανακριτής και αφού πάει κάποτε η εφορία στον Περισσό. Στον Περισσό ξέρετε δεν πάει ποτέ η εφορία, η επαναστατική ασυλία του ΚΚΕ επεκτείνεται και στις εφοριακές σχέσεις και στην υποχρέωση του φόρου» τόνιζε.

Ερωτηθείς προς τι το μένος με το ΚΚΕ, είχε απαντήσει ότι είναι επειδή το κόμμα γυρίζει πίσω στον Στάλιν. «Εχουμε ένα εξωφρενικό κόμμα στην Ελλάδα, που ψηφίζει ακόμη κόσμος. Το πρόγραμμά του είναι να ξαναφτιάξουνε Σοβιετική Ενωση στην Ελλάδα, αυτό δεν είναι εξωφρενικό; Οι άνθρωποι αυτοί είναι τρελοί!»

Την ίδια περίοδο είχε δώσει και μια άλλη απάντηση: «Αν ασχολούμαι με το ΚΚΕ, είναι γιατί είμαι βαθύτατα προβληματισμένος επειδή η κοινωνία μας ανέχεται σε τέτοια έκταση ένα τέτοιο φαινόμενο. Είναι δείγμα καθυστέρησης, πνευματικής και πολιτιστικής, το γεγονός ότι ένα μέρος του κόσμου ψηφίζει αυτό το ολοκληρωτικό κόμμα».

Πέρυσι τον Απρίλιο έλεγε ότι «το πανεπιστημιακό άσυλο έχει καταργηθεί από τους τρομοκράτες και τους αλήτες της άκρας αριστεράς, με την υποστήριξη των πολιτικών νεολαιών του ΚΚΕ και του ΣΥΝ (...) Η επικράτηση ομάδων που απαγορεύουν τη διατύπωση αντιθέτων ιδεών είναι φασισμός, είναι κόκκινος φασισμός».

«Αν ήταν το κόμμα της κ. Παπαρήγα στην εξουσία, δεν θα είχα το δικαίωμα να κρίνω ελεύθερα το ιστορικό παρελθόν της χώρας στην οποία ζω (...). Η κυρία Παπαρήγα θα μπορούσε να με απολύσει από τη δουλειά μου, να με βάλει φυλακή, να με βάλει στο ψυχιατρείο και ενδεχομένως να με εκτελέσει» είχε πει στο μνημόσυνο του Γρ.Φαράκου τον Μάρτιο του 2009.

Το ΚΚΕ είναι «τοπικό ιστορικό φαινόμενο, σαν το ούζο και τη φέτα, που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στην Ευρώπη».

Το 2000 είχε χαρακτηρίσει το ΚΚΕ «άχρηστο και επιβλαβές για το πολιτικό σύστημα. Εχει δικαίωμα να υπάρχει, σέβομαι τη γνώμη του, αλλά είναι άχρηστο και επιβλαβές».

Το 1999 είχε παρομοιάσει Ν.Δ. και ΚΚΕ με τους χίπηδες της δεκαετίας του '60, επειδή έδειχναν να αδιαφορούν για την οικονομία. Από τότε έβλεπε συμμαχία των δύο για ανατροπή της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Τότε έλεγε πως το ΚΚΕ «ανατρέχει σε ασαφείς και οχλοκρατικές διαδικασίες», τέτοιες που κατέληξαν σε στυγνές δικτατορίες.

Πρέπει να κάνουμε μεγάλη βουτιά στο χρόνο για να ανασύρουμε κάποιες ομιλίες του Θ. Πάγκαλου που δεν στρέφονταν κατά του Περισσού. «Οι αστικοί πολιτικοί σχηματισμοί χρεοκοπούν, ο ένας μετά τον άλλον πέφτουν στην παγίδα της αμερικανικής πολιτικής που στήνει αλληλοδιάδοχες εφεδρικές λύσεις, στηριγμένες στο πνεύμα του αντικομμουνισμού» έλεγε σε ομιλία του το... 1968. Αλλά τότε μιλούσε στη 12η Ολομέλεια του ΚΚΕ και ήταν στέλεχος του κόμματος.
«ΚΥΠατζίδικη νοοτροπία»

«Ο Θ. Πάγκαλος είναι γνωστός προβοκάτορας», δήλωσε πρόσφατα η Αλέκα Παπαρήγα. Αποτελεί τον πλέον προσφιλή χαρακτηρισμό που του αποδίδουν κατά καιρούς από τον Περισσό.


Στις τελευταίες σκληρές επιθέσεις του αντιπροέδρου, το ΚΚΕ μίλησε για γκεμπελισμό και ΚΥΠατζίδικη νοοτροπία. «Επιτίθενται βρόμικα και ύπουλα γιατί επιδιώκουν να υποτάξουν το εργατικό λαϊκό κίνημα...».

Οταν κατά τις τελευταίες εκλογές το ΠΑΣΟΚ ήρθε εκ νέου στην εξουσία η γ.γ. του κόμματος είχε σπεύσει να προειδοποιήσει: «Μην ξεχνάτε ποιος είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης».

Δεν μπορεί ο Θ. Πάγκαλος και το ΠΑΣΟΚ να καταφεύγουν σε «βρόμικα και ανέντιμα μέσα για να μπερδέψουν το λαό. Η ανηθικότητα ήρθε σε γάμου κοινωνία με τον παραλογισμό...», είχε πει την ίδια περίοδο η Αλέκα Παπαρήγα αναφερόμενη στις καταγγελίες του Θ. Πάγκαλου για τα οικονομικά του κόμματος.

«Από τη στιγμή που το ΚΚΕ είναι κόμμα, δεν δεχόμαστε καμιά εφορία» είχε απαντήσει στους υπαινιγμούς του.

«Η λάσπη δεν κολλάει πάνω μας...» είχε δηλώσει σε άλλη στιγμή. «Οι τρόφιμοι της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, θορυβημένοι από τη λάσπη των σκανδάλων, τις αποκαλύψεις ότι η Siemens τροφοδοτούσε με χρήματα τα δύο πολιτικά κόμματα, τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, προσπαθούν ένα μέρος της λάσπης να το πετάξουν στο ΚΚΕ, το μοναδικό κόμμα που είναι ασυμβίβαστο με τους επιχειρηματίες, με το κεφάλαιο και την κερδοφορία...».

ΠΑΣ.

Έντυπη Έκδοση Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Κυριακή 11 Ιουλίου 2010


Ευθεία επίθεση Πάγκαλου στο ΚΚΕ

«Η τακτική του μπορεί να δημιουργήσει θύματα» λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Τελευταία ενημέρωση: 12:15 Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Η τακτική της πάσης θυσίας σύγκρουσης και της αμφισβήτησης του Συντάγματος από το ΚΚΕ μπορούν να οδηγήσουν σε θύματα, υποστήριξε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αφήνοντας γενικότερα αιχμές για τα κόμματα της αριστεράς εκτιμώντας ότι ΚΚΕ και Συνασπισμός βαίνουν προς εξαφάνιση. Αναφερόμενος στην ψήφιση του Ασφαλιστικού τόνισε ότι όλοι οι βουλευτές της κυβέρνησης θα το ψηφίσουν, σε διαφορετική περίπτωση έθεσε ευθέως ζήτημα κομματικής πειθαρχίας.


Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega,ο Θ. Πάγκαλος επανέλαβε έπειτα από ερώτηση των δημοσιογράφων του Mega την πεποίθησή του, την οποία εκφράζει και σε σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα τα ΝΕΑ ότι "το ΚΚΕ θέλει ένα νεκρό".

"Το είπα εσκεμμένα" δήλωσε ο κ. Πάγκαλος λέγοντας ότι η τακτική της πάσης θυσίας σύγκρουσης του ΚΚΕ και της Αλέκας Παπαρήγα και της αμφισβήτησης του Συντάγματος μπορούν να οδηγήσουν σε θύματα.

"Υπάρχουν ήδη 4 νεκροί και εννοώ τον Βασιλάκη τον υπασπιστή του Μ. Χρυσοχοΐδη και τα θύματα της Marfin, μόνο που αυτά τα θύματα δεν ήταν από την πλευρά που ήθελε το ΚΚΕ" είπε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

"Η φιλοσοφία και η ιδεολογίας της βίας, της αυθαιρεσίας και του ταξικού μίσους είναι ενιαία, ξεκινά από την Παπαρήγα και καταλήγει στην γειτονιά" πρόσθεσε ο ίδιος.

Επίσης ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι η εξωφρενική αντίδραση προς τα μέτρα και την πολιτική της κυβέρνησης δεν γίνεται δεκτή από τον ελληνικό λαό και προέβλεψε ότι τόσο το ΚΚΕ όσο και ο Συνασπισμός βαίνουν προς εξαφάνιση.

"Τα κόμματα αυτά δεν εκφράζουν το σύνολο της εργατικής τάξης και του λαού" είπε.

Αναφερόμενος στο επίμαχο ζήτημα της ψήφισης του Ασφαλιστικού και ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μη ψήφισής του από μερίδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ,ο κ. Πάγκαλος απάντησε ότι:"Είναι απαραίτητο να σωθεί η χώρα και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Είναι προφανές ότι σε περίπτωση που κάποιοι δεν το ψηφίσουν τίθεται ζήτημα κομματικής πειθαρχίας.

Επίσης σχολίασε ότι το κράτος δεν μπορεί να επιζήσει χωρίς αυτή την πολιτική και όποιος δεν το ψηφίσει δεν μπορεί να ανήκει στην κομματική παράταξη.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών σε περίπτωση που έξι ή επτά άτομα δεν ψηφίσουν το Ασφαλιστικό, απάντησε: "Τότε θα πάμε σε εκλογές και ας εκφράσει ο καθένας τα επιχειρήματά του ο λαός θα κρίνει".

Αναφερόμενος στην απόπειρα απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων, είπε ότι αυτή συναντά πολλές δυσκολίες και εξέφρασε την αμφιβολία του για τον εάν θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα.

"Υπάρχει χάος, υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται χωρίς να είναι κανονικοί υπάλληλοι, άλλοι με δουλεύουν με ψευδώνυμα και άλλοι είναι υπάλληλοι που έχουν διοριστεί σε περισσότερες από μια θέσει" είπε και πρόσθεσε ότι όλο αυτό το χάος και η πελατειακή σχέση με το δημόσιο κατέστρεψαν τη χώρα.

"Όλοι μας έχουμε ευθύνες αλλά εμείς κάναμε ΑΣΕΠ και η Ν.Δ σχεδόν τον κατάργησε" τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. "Η Ν.Δ υποστήριζε, υποστηρίζει και ενισχύει τρομερά σκάνδαλα που έγιναν σε διορισμούς", ανέφερε ο κ. Πάγκαλος φέρνοντας για παράδειγμα τις προσλήψεις που έγιναν όπως είπε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο του Αυγούστου από τη Νέα Δημοκρατία στην "Αγρογή".

Έκανε λόγο για 269 προσλήψεις ειδικοτήτων ψηφιοποίησης αγροτεμαχίων με ανθρώπους των οποίων οι ειδικότητες ήταν άσχετες με το αντικείμενο, όπως για παράδειγμα μακιγιέρ, γυμναστές, ιδιοκτήτες μπαρ.

Μάλιστα ο κ. Πάγκαλος είπε ότι όλοι οι διορισμένοι ήταν συγγενείς ή φίλοι υπουργών και βουλευτών της Ν.Δ Διάβασε δε και λίστα με τα ονόματα των προσληφθέντων συσχετίζοντας του με τους κ. Μαρκογιαννάκη, Χατζηγάκη,Στυλιανίδη, Κιλτίδη.

"Είναι αδίστακτοι, εάν έρθουν στην εξουσία θα κάνουν πάλι τα ίδια" είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης του ΟΣΕ και των αστικών λεωφορείων της Αθήνας, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι αυτή τη στιγμή στον ΟΣΕ υπάρχουν μισθοί που είναι πολλαπλάσιοι του τζίρου του και πως αυτό δεν αντέχεται άλλο.

Υποστήριξε την μερική ιδιωτικοποίησή του λέγοντας: " To Μετρό είναι μια μικτή εταιρεία γαλλικών συμφερόντων και ελληνικών κεφαλαίων, το ίδιο και το αεροδρόμιο. Είναι άσχημα αυτά; Μήπως ενοχλείται η εθνική μας υπερηφάνεια; Γιατί να μη γίνει το ίδιο και με τον ΟΣΕ όπου θα υπάρχουν και καλύτερες υπηρεσίες όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη εκτός από την Ελλάδα".

Ωστόσο αναφερόμενος στα αστικά λεωφορεία είπε ότι πρόκειται για ένα διαφορετικό ζήτημα καθώς αυτά ασκούν ένα λειτούργημα και η κρατική επιδότηση είναι δικαιολογημένη.

Αναφερόμενος στη δυνατότητα πληρωμών στο άμεσο μέλλον, ο Θ. Πάγκαλος δήλωσε πως μπορεί "να υπάρξει στάση πληρωμών, αν δεν δοθεί η δόση, από τον Αύγουστο". Πρόσθεσε, παράλληλα, πως δεν είναι δουλειά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου να κυβερνήσει, αλλά της κυβέρνησης. "Είναι πολύ βαρύ να δηλώνει κανείς κάτι τέτοιο. Εάν κάναμε πράγματα για εικόνες δεν θα κυβερνούσαμε τότε...", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας, τέλος, το λεγόμενο "βαθμολόγιο" αποκάλυψε ότι όλοι οι υπουργοί βρέθηκαν στο "πράσινο" την 1η Ιουλίου, καθώς κανείς δεν είχε ξεφύγει από το πλαίσιο τήρησης των δράσεων του.

Αντιδράσεις Μ. Μαΐλη και Χρ. Μαρκογιαννάκη

Τη δημόσια συγνώμη του Θ. Πάγκαλου ζητά ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Χρ. Μαρκογιαννάκης ενώ από την πλευρά του ΚΚΕ, ο Μάκης Μαΐλης έκανε λόγο "για προβακάτσια του ΠΑΣΟΚ και κιπατζίδικη φρασεολογία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης".

Λίγο αργότερα το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του δήλωσε ότι "γεννήθηκαν νέοι Γκέμπελς".

"Το μόνο που δεν έχει πει ακόμα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι ότι το ΚΚΕ είναι υπεύθυνο για την καπιταλιστική οικονομική κρίση. Ειδικά ο κ. Πάγκαλος με όσα είπε στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" και στον τηλεοπτικό σταθμό "MEGA", αποκαλύπτει για άλλη μια φορά με την ΚΥΠατζήδικη φρασεολογία του ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμη για κάθε είδους προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος".

"Είναι επικίνδυνοι" προστίθεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ καλώντας τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση.

"Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε από το να απαντάμε στον υβριστή υπουργό. Άλλωστε είναι γνωστό πως κάθε φορά που η κυβέρνηση στριμώχνεται και διαπιστώνει την απομόνωσή της από την κοινωνία επιστρατεύει τον γνωστό κ.Πάγκαλο" δήλωσε με ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος τύπου του ΣΥΝ Π. Σκουρλέτης.

Αποτελέσματα 1 - 10 από 941. RSS
  1. Ο Πάγκαλος με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών [13/05/2009]
    με την εκλογική νίκη του Κώστα Σημίτη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 1996: Ο Θόδωρος Πάγκαλος -υπουργός Εξωτερικών... γινόταν στο Κινγκ Σίτι του Τορόντο, 30 Μαΐου-2 Ιουνίου 1996. Ο κ. Πάγκαλος φέρεται να είχε δώσει... Πάγκαλος και Γκιονενσάι, αλλά βρέθηκαν μαζί στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Τι απέγινε
    100%
  2. Μακάρι να προκηρυχτούν και αύριο εκλογές λέει ο Πάγκαλος [11/02/2009]
    Αιφνιδίασε ο Θ. Πάγκαλος όταν από το βήμα της Βουλής, έκανε αναφορά στη φημολογία που θέλει... επιφύλασσε εκπλήξεις. Ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για την οικονομική κατάσταση της χώρας... η κυβέρνηση αγαπούσε τον Αλμούνια ενώ τώρα αυτός ευθύνεται για όλα", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος
    98%
  3. Θ. Πάγκαλος: "Κόκκινες γραμμές βάζεις όταν είσαι σε θέση ισχύος" [23/04/2010]
    της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, σχετικά με τη θέση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα... μόνο σε περίπτωση που απειληθεί η σταθερότητα του ευρώ, ο Θόδωρος Πάγκαλος τόνισε: "Δεν μπορεί...". Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο απολύσεων στο Δημόσιο, ο κ. Πάγκαλος επέμεινε στην θέση ότι το Σύνταγμα
    98%
  4. Θ. Πάγκαλος: Η πόρτα εξόδου είναι ανοιχτή για τους διαφωνούντες [14/03/2010]
    Συζητήσεις αναμένεται να προκαλέσει η "σκληρή γραμμή" που εγκαινιάζει ο Θ. Πάγκαλος... χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος για την περίιπτωση Παπουτσή και την επίθεση που έκανε στον υφυπουργό Οικονομικών, Φ. Σαχινίδη. O κ. Πάγκαλος καθιστά σαφές ότι αποτελεί πρόβλημα σε μία παράταξη να υπάρχουν δύο
    97%
  5. Πάγκαλος κατά ΚΚΕ: Μια κόντρα που κρατάει χρόνια [24/03/2009]
    πολλά χρόνια. Δεν χρειάζεται να γυρίσει κανείς στο 1968, όταν ο Θόδωρος Πάγκαλος διαφώνησε με τη γραμμή...». Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Θόδωρος Πάγκαλος δήλωσε ότι το ΚΚΕ «δεν θέλει εκλογές, δεν θέλει... αυτά που είπε ο Θ. Πάγκαλος, θα βρισκόμαστε στην εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας».
    95%
  6. Θοδ. Πάγκαλος: "Η υπόθεση του συντονισμού θα κριθεί στο εξάμηνο" [17/01/2010]
    Χρονικό περιθώριο ενός εξαμήνο ζήτησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, προκειμένου... ένα εξάμηνο και στο εξάμηνο θα δούμε.". Παράλληλα, ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε λογικό να υπάρχουν.... Πάγκαλος είναι απολύτως διακριτοί. "Ο Θ. Πάγκαλος έχει την ευθύνη για τα συλλογικά όργανα
    93%
  7. Πάγκαλος μαινόμενος κατά ΚΚΕ [13/05/2009]
    Νέα μέτωπο με το ΚΚΕ άνοιξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Πάγκαλος. Σε δηλώσεις... Πάγκαλος στον ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων "Ράδιο Πρωινός". "Το ΚΚΕ είναι συνιδρυτής... πως "ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Θ. Πάγκαλος συνεχίζει να προκαλεί, επαναλαμβάνοντας
    88%
  8. Σουφλιάς: Είναι θέμα υγείας Πάγκαλος: Δεν το γνώριζα... [13/02/2009]
    . Ο Πάγκαλος ανταπάντησε ότι αυτό προσβάλλει τους Ευρωπαίους εταίρους και πρότεινε να δημιουργηθεί..., αποφεύγεται από όλες τις κυβερνήσεις όλων των χωρών, όλων των εποχών», ανταπάντησε ο Θ. Πάγκαλος...Αντιπαράθεση Σουφλιά-Πάγκαλου προκάλεσε η αναφορά του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ ότι ο υπουργός
    88%
  9. Πάγκαλος μαινόμενος κατά ΚΚΕ και ΣΥΝ [06/07/2010]
    . Πάγκαλο για γκεμπελισμό και ΚΥΠατζίδικη νοοτροπία, ενώ ο ΣΥΝ τον χαρακτήρισε υβριστή. Ο κ. Πάγκαλος... για την καπιταλιστική οικονομική κρίση. Ειδικά ο κ. Πάγκαλος αποκαλύπτει για άλλη μία φορά... καταγγελία του Θ. Πάγκαλου ότι «το ΚΚΕ επιδιώκει τη βία» και πως «η κ. Παπαρήγα και η ανεύθυνη
    87%
  10. Ο Πάγκαλος με τα ακραία του! [22/12/2008]
    Οταν ο Θ. Πάγκαλος με αυτά που λέει ενοχλεί την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, λένε συνήθως: «Ε, ο Πάγκαλος το είπε, δεν πειράζει». Οταν επιτίθεται άκομψα στους αντιπάλους, απαντούν: «Ε, αυτός είναι ο Πάγκαλος, τι να κάνουμε;». Το τελευταίο διήμερο και τι δεν είπε πάλι. Για τον Κώστα Καραμανλή: «Επί τέσσερις
    87%