ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MACEDOINE BLOG

alpha.georg@googlemail.com

alpha.georg@googlemail.com
HOLA DOLOR ( ES ) ..:-P

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2009

USAID και τα παρακλάδια της CIA

ΣΧΟΛΙΟ

Επιτέλους ακούσαμε από επίσημα χείλη αυτό που όλοι υποψιαζόμαστε. Αν ψάξουμε στο Διαδίκτυο θα δούμε ότι αυτό που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα ακολουθεί το ίδιο καλούπι των "παρδαλών" εξεγέρσεων που συγκλόνισαν τις "Δημοκρατίες" της πρώην Σοβιετικής Ενωσης απο την Rose της Γεωργίας μεχρι την Orange εξέγερση της Ουκρανίας. (κλικ). Μισθοδοτημένοι απο το USAID και τα παρακλάδια της CIA το NED (National Endowment of Democracy) και Freedom House (κλικ) οι οπαδοι του εκλεκτού των ΗΠΑ (Yushchenco) δημιούργησαν το απαραίτητο χάος ώστε η εγκυρότης του αποτελέσματος των εκλογών να αμφισβητηθεί και να δώσει αφορμή για την μη αναγνώριση του εκλεγμένου προέδρου (Yanukovych). Χιλιάδες κουβέρτες,σκηνές και τσάμπα γεύματα μοιράστηκαν στους διαδηλωτές ώστε να την αράξουν έξω από την Βουλή, όλα πληρωμένα από το USAID. Οι τεχνικές και ο τρόπος των "παρδαλών" εξεγέρσεων ακολουθούν το δοκιμασμένο πείραμα της ανατροπής του προέδρου του Ιράν Μοσαντέχ το 1952 στην επιχείρηση Ajax. Τότε, όπως και σήμερα, χιλιάδες κομπάρσοι πληρώθηκαν απο την Αγγλική MI6 και την CIA για να παίξουν τους αγανακτισμένους μπροστά απο τα ΜΜΣ(κοταδισμού) της εποχής να βαδίσουν στα ανάκτορα και να ανατρέψουν τον Μοσαντέχ.

Ο Καρμανλής πρέπει να ανατραπεί(κλικ). Ολος ο θίασος ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ είναι επί σκηνής. Οι κομπάρσοι Ανάρχες, , ΑντιεξουCIAστές βρίσκονται με τις μολότοφ πάρα πόδα και έτοιμοι να ρίξουν τα συγκεκριμένα ποσά βίας για να δημιουργηθεί το απαραίτητο χάος ώστε οι πολίτες διαβουκολημένοι απο την βουκέντρα της νεοταξίτικης φράκCIA των ΜΜΣ(κοταδισμού) να διαλέξουν τους εκλεκτούς που θα ξαναβάλουν την Ελλαδα στο μαντρί.

Το έχει η μοίρα των Καραμανλή.

Ο Καραμανλλής Α΄ έκανε άνοιγμα στον De Gaulle και Ευρωπαϊκή Κοινότητα την εποχή που ο στρατηγός και η κοινότητα ήταν τα μαύρα πρόβατα του αμερικανισμού και άρπαξε τον "ανένδοτο αγώνα" και την δολοφονία Λαμπράκη. Το αποτέλεσμα να φύγει "νύχτα" σαν Τριανταφυλλίδης και εμείς να αρπάξουμε τα 7 χρόνια φαγούρας . Είναι πολύ μεγάλη η σύμπτωση για να περάσει απαρατήρητη. Οι πρωτεργάτες του "ανένδοτου αγώνα", όσοι ζουν, είναι τα πλέον παθιασμένα φερέφωνα της Νέας Τάξης πχ ο κύριος Καρκαγιάννης της Καθημερινής. Όπως o Daniel Cohn-Bendit, ο κόκκινος Ντάνι του Μάη 68. Τότε βοήθησε να μετριαστεί η αίγλη του στρατηγού De Gaulle και να χάσει την ισχύ του. Σήμερα είναι ο πλέον ένθερμος υποστηρικτής της κάθε αυθαιρεσίας του αμερικανισμού, από τους βομβαρδισμούς της Σερβίας μέχρι την γενοκτονία στο Ιράκ και Αφγανιστάν και μώκο για το δράμα του Παλαιστινιακού λαού.

Ο Καραμανλής Β' έκανε άνοιγμα στον Πούτιν και πρέπει να φύγει. Η πρώτη προσπάθεια έγινε το 2007 όταν πριν απο τις εκλογές οι χωματερές συντονίστηκαν και συγχρονίστηκαν και κάηκε όλη η Ελλάδα. Εκείνη η απόπειρα απαλλαγής απο τον Καραμανλή Β' παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ντόπιας φρακCIAς να παρουσιάσει τις φωτιές σαν αποτέλεσμα ολιγορίας της κυβέρνησης απέτυχε. Απέτυχε γιατί οι Ελληνες είδαν. Οι Ελληνες ήταν εκεί. Δεν πα να έλεγαν οι διάφοροι εγκάθετοι απο εφημερίδες και τηλεοράσεις για την αποτυχία της κυβέρνησης ή ότι άλλο κατέβαζε ο συφιλιδικός τους εγκέφαλος. Οι Ελλήνες από την μία άκρη στην άλλη άκρη της χώρας βλέπανε τις φωτιές να ακολουθούν η μία την άλλη και κατάλαβαν. Ο Καραμανλής κέρδισε.

Αν νομίζεται ότι το έβαλαν κάτω, είστε βαθιά νυχτωμένοι. Αν νομίζεται ότι παραιτήθηκαν από την προσπάθεια αποπομπής του, σας γελάσανε. Τα σκάνδαλα άρχισαν να ξεπηδάν το ένα μετά το άλλο, όπως στην Ουκρανία, στην Γεωργία....

Ο Ζαχόπουλος εκπαραθυρώθηκε άλλα δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα ήταν μπλεγμένος και ο Τατούλης, το δικό μας το παιδί.

Ακολούθησε η Siemens αλλά ξεχάστηκε και αυτό. Βλέπεται τα είχαν πιάσει και οι δικοί μας και που να τα ψάχνεις τώρα.

Τελευταίο το Βατοπαιδι ,εδώ πάμε καλύτερα. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Οι εγκάθετοι βυσσοδομούν κατά του Καραμανλή και κατά της Εκκλησίας. Τους ενοχλεί η Εκκλησία αφάνταστα. Από τον Μακαριστό Χριστόδουλου, ο Θεός να τον αναπαύει, το έργο του δεν πήγε χαμένο, που τον τίμησε και το State Department μνημονεύοντας το Άγιο όνομα του στις εκθέσεις του μέχρι τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, η Εκκλησία είναι το εμπόδιο στα σχέδια της Νέας Τάξης.

Αν η πολιτική είναι η συνέχεια του πολέμου με άλλα μέσα Η Ελλάδα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. Μία καλό ταϊσμένη πέμπτη φάλαγγα(κλικ) δουλεύει ακούραστα να μετατρέψει τον Ελληνα άνθρωπο από υποκείμενο της Ιστορίας σε ανεγκέφαλο καταναλωτικό αντικείμενο