ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MACEDOINE BLOG

alpha.georg@googlemail.com

alpha.georg@googlemail.com
HOLA DOLOR ( ES ) ..:-P

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

καρχαριες

Β.Bimbo είπε...

Μεγαλώνει ο πληθυσμός των καρχαριών, αλλά οι ευρωπαικες πολιτειακές κυβερνήσεις το κρατούν μυστικό προκειμένου να μη φοβίσουν τον κόσμο και να μην βλάψουν την οικονομικη κίνηση της χώρας.Αυτή είναι η άποψη ομάδας μελετητών του σαρκοφάγου κύτους, οι οποίοι λένε μάλιστα ότι ο αριθμος των καρχαριών(επενδυτων) έχει αυξηθεί κατά 400% τα τελευταία 10 χρόνια και ότι έχουν αποδείξεις πάνω στις οποίες στηρίζουν τη συγκεκριμένη άποψη(πχ.το Νταουντζονς συντρομ). Τα τελευταία 10 χρόνια έχει απαγορευτεί στην ΕΕ να δικαζονται καρχαρίες (η μοιραια απόφαση πάρθηκε λόγω της επικίνδυνης μείωσης του πληθυσμού των κομματικων εισφορων)."Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές από παθοντες και αλλους παρατηρητες κατά τη διάρκεια τεσσάρων Σαββατοκύριακων μετρήσαμε γύρω στους 2000 Μεγάλους Άπληστους καρχαρίες",είπε ο Δρ ΒΒιμβο, ο οποίος πρόσθεσε ότι οι κυβερνήσεις της ευρωπης δεν ενδιαφέρονται να προειδοποιήσουν τον κόσμο γιατί πολύ απλά αυτό θα τις βλάψει οικονομικά αφού θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στον προυπολογισμο τους(μαυρα ταμεια).
Να αναφέρουμε ότι την εβδομάδα που μας πέρασε τρεις άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση από καρχαρίες εισπρακτικων εταιριων σε διαφορετικές περιοχές της Ελλαδας."Το θέμα έχει λάβει πολιτικές διαστάσεις", ανέφερε, πάντως, ο Δρ ΒΒιμβο, από το Ινστιτούτο Έρευνας Καρχαριών της Δυτικης Ευρωπης, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς αφήνει να εννοηθεί ότι τις κυβερνήσεις δεν τις νοιάζει αν όλο και περισσότεροι καρχαρίες "ζώνουν" τα χρηματιστηρια της ΕΕ.
"Κανένας δεν τολμά να πει ότι τα τελευταία χρόνια αυξήθηκαν οι καρχαρίες", λέει ο Δρ ΒΒιμβο. "Η Ευρωπη είναι καπιταλιστικό κέντρο και οι ζωές μας αλλά και ένα μεγάλο μέρος της οικονομίας μας στηρίζονται σε υποθαλάσσιες,
συγνωμη,υπογεια οικονομικες δραστηριότητες. Ποιος θα τολμούσε να πει στους μικρομεσαιους? 'Απαγορεύεται να δανειστητε αλλο;' Αυτό θα μας καταστρέψει οικονομικά" συμπληρώνει.