ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MACEDOINE BLOG

alpha.georg@googlemail.com

alpha.georg@googlemail.com
HOLA DOLOR ( ES ) ..:-P

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ISS ASPIS Security A.E

H ISS ASPIS Security A.E , ιδρύθηκε το Μάιο του 1991. Η εταιρεία ξεκίνησε αρχικά σαν τοπική επιχείρηση με σκοπό την παροχή υπηρεσιών στη περιοχή της Θεσσαλονίκης και σήμερα έχει εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του κλάδου με Πανελλαδική κάλυψη, αφού διαθέτει:

· Πάνω από 1.880 μισθοδοτούμενους υπαλλήλους

· 50 συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων σε όλη την επικράτεια

· 20 Επιστημονικούς συνεργάτες

· Υποκαταστήματα και Συνεργάτες σε όλη την επικράτεια

· Μηχανολογικό και Τεχνικό εξοπλισμό υποστήριξης, ωστε να
παρέχει υπηρεσίες υψηλού
επιπέδου σε:

· 6.900 πελάτες

· Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρίες

· Βιομηχανίες

· Τεχνικές εταιρίες

· Πιστωτικά Ιδρύματα

· Δημόσιους και Ιδιωτικούς Οργανισμούς.

Η
ISS ASPIS Security A.E συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών του κλάδου, διαθέτοντας τεχνογνωσία, οργάνωση και υποδομή, αφού ο στόχος της είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία μας, επενδύοντας τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό, ανέπτυξε ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας ώστε να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που συμμορφώνονται πλήρως με την ισχύουσα νομοθεσία.

Επισφράγιση της προσπάθειάς μας είναι η απόκτηση του πιστοποιητικού ποιότητας EDA (Nr. 2782), ότι η
ISS ASPIS Security A.E πληρεί τις απαιτήσεις του ISO 9001:2000 για Σχεδίαση, Εγκατάσταση και Συντήρηση Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας, λειτουργίας Κέντρου Λήψης Σημάτων Συναγερμού καθώς και Παροχής Υπηρεσιών Φύλαξης Εγκαταστάσεων καθώς και του OHSAS 18001:2007 για τη διαχείριση Υγιεινής και Ασφάλειας στην εργασία.


Η Εταιρεία / Υπηρεσίες Φύλαξης - ISS


Το κύριο αντικείμενο υπηρεσιών προς τους πελάτες μας περιλαμβάνει:

· Φύλαξη Εγκαταστάσεων

· Κέντρο Λήψης και Επεξεργασίας Σημάτων & Τηλεπαρακολούθησης Εικόνας

· Άμεση Επέμβαση

· Υποστήριξη και Συντήρηση των Ηλεκτρονικών Συστημάτων

* Ασφάλεια Αεροδρομίων & Αερομεταφορών

· Ασφάλεια Αθλητικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων

· Συνοδείες V.I.P

· R.S.O. Ασφάλεια Λιμενικών Εγκαταστάσεων

Ειδικότερα στο χώρο των Τεχνικών Έργων, η
ISS ASPIS Security A.E είναι σε θέση να μελετά, να σχεδιάζει και να κατασκευάζει έργα ασθενών ρευμάτων με γνώμονα την ολοκλήρωση τους (Κεντρική Θέση Ελέγχου) ως προς τη χρήση τους.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να υποστηρίξει, από τη φάση της μελέτης ως την τελική εκτέλεση, συστήματα:

· ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ-ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ (Fire Alarm).

· ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (Burglar Alarm).

· ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (B.M.S).

· ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗΣ & ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ACCESS CONTROL, T&Α).

· ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (CCTV).

· THΛΕΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΕΙΚΟΝΩΝ (VIDEO TRANSMISSION SYSTEMS).

· ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ (E.A.S)

· ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (PARKING CONTROL SYSTEMS)


ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα έχουν εμπιστευτεί την ασφάλεια των χώρων τους στην
ISS ASPIS Security Α.Ε

Προτεραιότητα της
ISS ASPIS Security Α.Ε είναι, εκτός από την πλήρη φύλαξη του χώρου, ο αποτελεσματικός έλεγχος της κίνησης, η διευκόλυνση της πρόσβασης εργαζομένων και επισκεπτών ( reception duties ) και η διατήρηση της ομαλής ροής σε εισόδους και εξόδους.
Οι ανάγκες του χώρου σε ασφάλεια αναλύονται εξονυχιστικά από την
ASPIS και το πλάνο ασφάλειας που καταρτίζεται, απαντά σε κάθε πιθανό σενάριο κινδύνου. Το προσωπικό της ASPIS εκπαιδεύεται με βάση τις ανάγκες κάθε χώρου σε ασφάλεια. Πολύ σημαντική θεωρείται η εξοικείωση με το περιβάλλον, αλλά και με τις δραστηριότητες του κάθε πελάτη.

· ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ
H
ISS ASPIS Security Α.Ε διαθέτει από το 1991 ιδιόκτητο Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων Συναγερμού και Τηλεπαρακολούθησης Εικόνας με τον οποίο παρακολουθεί, ελέγχει και αρχειοθετεί σε 24ωρη βάση χιλιάδες σήματα από συναγερμούς και συστήματα CCTV που είναι εγκατεστημένα σε εταιρείες, τράπεζες, δημόσια κτίρια, κατοικίες, καταστήματα, κ.τ.λ. Το κέντρο λήψης σημάτων λειτουργεί όλο το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Οι ενέργειες που εκτελεί ο Κεντρικός Σταθμός της
ISS ASPIS Security Α.Ε για λογαριασμό των πελατών είναι οι εξής:

· Ελέγχει τον χειρισμό ενεργοποίησης - απενεργοποίησης του συστήματος συναγερμού, ενημερώνοντας εγγράφως κάθε μήνα τον συνδρομητή για τις ημέρες και ώρες χειρισμού των συστημάτων αυτών

· Ενεργοποιείται η υπηρεσία της άμεσης επέμβασης της ISS ASPIS Security A . E με συνέπεια την άφιξη περιπολικού στην εγκατάσταση από όπου έχει λάβει σήμα συναγερμού

· Ενημερώνει και κινητοποιεί τις αρμόδιες Αρχές
(Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ,κ.λ.π.). Σε κάθε σήμα
που λαμβάνει ενημερώνεται παράλληλα ο συνδρομητής
πριν και μετά τον έλεγχο της αρμόδιας Αρχής.

· ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
Η
ISS ASPIS Security Α.Ε διαθέτει στόλο ασυρματοφόρων οχημάτων και μοτό που επεμβαίνουν άμεσα σε περιπτώσεις συναγερμών. Η υπηρεσία της άμεσης επέμβασης καλύπτει καθημερινά από 22:00 έως 06:00 της επομένης και κατα την διάρκεια του σαββατοκύριακου και αργιών σε 24ωρη βάση.

· ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Η
ISS ASPIS Security A . E διαθέτοντας ένα πολυδύναμο τεχνικό τμήμα υποστήριξης στελεχωμένο από έμπειρο, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είναι σε θέση να εφαρμόσει κάθε σχέδιο μελέτης φύλαξης με ηλεκτρονικά μέσα σε οποιοδήποτε χώρο. Το προσωπικό, το οποίο απαρτίζει το τεχνικό τμήμα εφαρμογής και συντήρησης, υποστηρίζεται από όλα τα κατάλληλα μέσα (οχήματα-ειδικά εργαλεία-ηλεκτρονικές συσκευές) ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα και ποιοτικά σε κάθε ανάγκη εφαρμογής η παροχής υπηρεσίας. Η ISS ASPIS Security A.E στον τομέα των τεχνικών έργων έχοντας σαν κύριο μέλημα την παρακολούθηση της τεχνολογικής εξέλιξης φροντίζει πάντα για την απαραίτητη ενημέρωση-εκπαίδευση στα σύγχρονα συστήματα με συνεχή σεμινάρια τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό. Η αμεσότητα στην υποστήριξη και συντήρηση των συστημάτων αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό του τρόπου δράσης της ISS ASPIS Security A.E , ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί όλο το 24ώρο σε οποιοδήποτε εγκατεστημένο σύστημα ασφαλείας.

· ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ
Η
ISS ASPIS Security A . E ανέλαβε με επιτυχία τη διεξαγωγή εκατοντάδων σημαντικών εκδηλώσεων, αθλητικών και καλλιτεχνικών γεγονότων. Σε στενή συνεργασία με τους διοργανωτές, η ASPIS σχεδιάζει το πλάνο της ασφάλειας στο χώρο της συγκέντρωσης όχι μόνο των παραγόντων αλλά και των θεατών.
Η
ISS ASPIS Security A . E διαθέτει τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα ελέγχου ασφάλειας ( metal detectors , μαγνητικές θύρες κ.τ.λ.)

· ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
Δεκάδες υψηλά πρόσωπα εμπιστεύονται και επιλέγουν τις υπηρεσίες της
ISS ASPIS Security A . E για την προσωπική τους προστασία. Για την ασφαλή μεταφορά τους, η ASPIS παρέχει ειδικά εξοπλισμένα μέσα μετακίνησης, ενώ το προσωπικό εκπαιδεύεται σε πιθανά σενάρια κινδύνου ειδικά για κάθε περίπτωση.
Μέχρι στιγμής έχουν προστατευθεί με ασφάλεια σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής, του θρησκευτικού κόσμου, του αθλητισμού, του θεάματος καθώς και πρόσωπα ελληνικής και διεθνούς ακτινοβολίας.

· R . S . O . ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
Η
ISS ASPIS Security A . E έχει αναγνωριστεί από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ως Οργανισμός Ασφαλείας για την παροχή υπηρεσιών διενέργειας Αξιολόγησης της Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων (Α.Α.Λ.Ε.) σύμφωνα με τις διατάξεις του κώδικα Ι. S . P . S .
Η
ISS ASPIS Security A . E . έχει αναλάβει την παροχή υποστήριξης σε λιμενικές εγκαταστάσεις για την πλήρη συμμόρφωση του με τον κώδικα I . S . P . S μέσω επιθεωρήσεων Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων.

· ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ & ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Η ISS ASPIS Security A . E . παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας αεροδρομίων και αερομεταφορών, αναλαμβάνοντας την φύλαξη αεροπορικών εγκαταστάσεων και αεροδρομίων, καθώς και τον έλεγχο επιβατών, χειραποσκευών, αποσκευών και εμπορευμάτων ( screening ) σε διεθνή αεροδρόμια με ειδικά εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.


Η μεγάλη ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την άριστη τεχνική κατάρτιση και την πολυετή εμπειρία, μας καθιστούν πρωτοπόρους στην αγορά ηλεκτρονικών συστημάτων, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά αφού όμιλοι και μεγάλες εταιρείες μας εμπιστεύονται.

H συνεχώς αυξανόμενη πελατεία της εταιρίας μας, πέραν των ιδιωτών, περιλαμβάνει:

  • · ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ & ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  • · ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ
  • · ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  • · ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • · ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • · ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
  • · ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ


Παρά τη ραγδαία εξέλιξη της ISS ASPIS Security A.E σε πρωτοπόρα εταιρεία του κλάδου σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, οι σύγχρονες κοινωνικές αλλαγές και εξελίξεις μας υποχρεώνουν να είμαστε σε ετοιμότητα επενδύοντας στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και την αφομοίωση της νέας τεχνολογίας ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας και να υποστηρίζει την προμήθεια, την εγκατάσταση, τον προγραμματισμό, την εκπαίδευση και τη συντήρηση των συστημάτων σε όλη την Ελλάδα μέσω του δικτύου των συνεργατών της.