ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MACEDOINE BLOG

alpha.georg@googlemail.com

alpha.georg@googlemail.com
HOLA DOLOR ( ES ) ..:-P

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Master List

ΠΡΟΣΟΧΗ;;; Να κοιτάτε προσεκτικά μην μολύνετε τα μάτια σας! Αυτά τα καλόπαιδα δεν έπρεπε να είναι στην θέση του Καράτζιτς;; άρε Μπαρμπανίκο πάλη θα με αγχώσεις με την βρωμιά. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009

ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ 3.3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ, ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ, ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ – Η Master List Εβραίων Προδοτών (Μέρος Ι)

Αυτοί οι πολιτικοί (που θα δείτε συγκεντρωτικά παρακάτω) δεν χρειάζεται να είναι εβραϊκής καταγωγής, αυτής καθεαυτής, αλλά μπορεί και να είναι άμεσοι συγγενείς (όπως η μητέρα του Ομπάμα θα μπορούσε να είναι εβραία και ο παππούς της Hillary Κλίντον ήταν εβραϊκής καταγωγής). Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε από αυτά που, όλοι πιπιλίζουν- ακόμα και οι Εβραίοι, ποτέ δεν θα σκεφθεί κανείς, ότι αυτά είναι το ότι καλύτερο για την Αμερική στο σύνολό της. Ως εκ τούτου, αυτοί (για όσα κάνουν) είναι για την Αμερική, πάρα πολύ θλιβεροί προδότες.

Τα παρακάτω που ακολουθούν, είναι το πρώτο μέρος, σε μια σειρά θέσεων του καταλόγου των Εβραίων, που κατατρώγουν σαν αρουραίοι, ελέγχουν και χειραγωγούν την Αμερική. (Σημειώστε τη νέα κατηγορία θεμάτων σχετικά με την αριστερά, στο σύνολο των θεμάτων μου). Αυτοί είναι οι πρώτοι catch-up, για το πρόσφατο παρελθόν, για την κυβέρνηση Μπους (οι περισσότεροι, αν δεν είναι όλοι, είναι ακόμα σε κάποιο είδος εξουσίας και σήμερα). Η επόμενη θέση (Λίστα), θα είναι για τους Εβραίους που σφετερίζονται την εξουσία με τον Ομπάμα. Το προηγούμενο post για τη δολοφονία ρωσίδας από Εβραίο Commies, είναι επίσης ένα μέρος αυτής της σειράς. Θα πρέπει να προστεθεί σε αυτή τη συγκεκριμένη θέση με τη πάροδο του χρόνου, γι ‘αυτό σας παρακαλώ να με βοηθήσεται με κάθε είδους προτάσεις, διορθώσεις και προσθήκες.

Michael Mukasey <<<<Mukasey>>> Πρώην Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ. Ο Mukasey επίσης, ήταν ο δικαστής που επιλήφθηκε των διαφορών, μεταξύ του εργολάβου Larry Silverstein και αρκετών ασφαλιστικών εταιρειών, που προέκυψαν, από την καταστροφή του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στις 9/11/2001.
Chertoff1 <<<<Michael Chertoff>>> Πρώην Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ για το ποινικό τμήμα, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και πρώην επικεφαλής της Εσωτερικής Ασφάλειας ΗΠΑ. Απελευθέρωσε επίσης τους Ισραηλινούς (πράκτορες της MOSSAD), που είχαν συληφθεί μετά τα γεγονότα της 9/11/2001, από κάθε περιορισμό, και είχε στενούς δεσμούς με τη Magdy Ealimir, που είχε κάνει αγωγές με οικονομικές απαιτήσεις κατά τρομοκρατών, για την υποτιθέμενη επίθεση της 9 / 11/ 2001.
richardperle_2 <<<Richard Perle>>> Ένας από τους συμβούλους εξωτερικής πολιτικής του Μπους, αυτός είναι ο Πρόεδρος του συμβούλιου της Πολιτικής Άμυνας του Πενταγώνου των ΗΠΑ. Ένας πολύ ισχυρός παράγοντας, για την ισραηλινή κυβέρνηση, ο Perle εκδιώχθηκε από την υπηρεσία του γερουσιαστή Χένρι Τζάκσον, στη δεκαετία του 1970, μετά την διαπίστωση της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA), που τον έπιασε να διοχετεύει άκρως-Διαβαθμισμένα (από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας) έγγραφα, στην πρεσβεία του Ισραήλ. Αργότερα εργάστηκε για την ισραηλινή επιχείρηση όπλων, Soltam. Ο Perle προέρχεται από ένα από τα παραπάνω Υπερ-Ισραηλινά thinktanks(Υπερεθνική Ισραηλινή εξτρεμιστική οργάνωση), τα AEI. Ο Perle είναι ένας, από τους κορυφαίους Υπερ-Ισραήλινούς φανατικούς, που αυτός οδήγησε τον πόλεμο στο Ιράκ, και αντιτασσόμεθα με αυτόν, εντός της διοίκησης και τώρα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Wolfowitz <<<Paul Wolfowitz>>> Πρώην αναπληρωτής υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ, και μέλος της Πολιτικής Άμυνας, του συμβουλίου Perle, στο Πεντάγωνο. Γούλφοβιτς είναι στενός συνεργάτης του Perle, και σύμφωνα με πληροφορίες έχει στενούς δεσμούς με τον ισραηλινό στρατό. Ζει τώρα, με την αδελφή του στο Ισραήλ. Wolfowitz προήλθε από την προαναφερθείσα εβραϊκή Thinktank, JINSA (Υπερεθνικιστική εξτρεμιστική παρακρατική ισραηλινή οργάνωση στην Αμερική). Ο Γούλφοβιτς ήταν ο αριθμός δύο, στην ηγετική θέση, εντός της διοίκησης, πίσω από αυτό το αυτουργού (Perle) του πολέμου στο Ιράκ. Αργότερα διορίστηκε επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας, αλλά παραιτήθηκε υπό την πίεση των μελών της Παγκόσμιας Τράπεζας, κατά τη διάρκεια ενός σκανδάλου του, για κατάχρηση εξουσίας.
ΧΧΧΧΧΧ Πρώην μέλη της AIPAC (παρακρατική ισραηλινή οργάνωση στην Αμερική) Steven J. Rosen και Keith Weissman >>>>>> Ο αναλυτής του Πεντάγωνου των ΗΠΑ για το Ιράν, ο Λάρι Franklin, παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με Rosen περιοδικά και με Weissman μεταξύ του 2002 και του 2004, με τους οποίους συζητούσε τη παράδοση διαβαθμισμένων πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με πιθανές επιθέσεις εναντίον αμερικανικών στρατευμάτων στο Ιράκ. Η Rosen Weissman, συνέχισε και αργότερα να μοιράζονται αυτά που έμαθαν με δημοσιογράφους και Ισραηλινούς αξιωματούχους. «(Πηγή: sourcewatch.com)
FEITH <<< Ντάγκλας Φέιθ >>> Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ΗΠΑ και Πολιτικός Σύμβουλος στο Πεντάγωνο. Είναι ένας στενός συνεργάτης του Perle και υπηρέτησε ως ειδικός σύμβουλος του. Όπως ο Perle και οι άλλοι, ο Φέιθ είναι ένας Υπερ-Ισραηλινός (Υπερεθνικιστής) εξτρεμιστής, ο οποίος τάχθηκε υπέρ των αντι-αραβικών πολιτικών στο παρελθόν. Είναι μέλος και συνδέεται στενά με την ομάδα εξτρεμιστών, της Σιωνιστικής Οργάνωσης της Αμερικής, η οποία πλήττει ακόμη και τους Εβραίους, που δεν συμφωνούν με τις εξτρεμιστικές απόψεις του. Ο Φέιθ μιλάει συχνά σε συνέδρια. Ο Φέιθ διατηρεί και λειτουργεί ένα μικρό δικηγορικό γραφείο, το «Φέιθ και Zell», το οποίο έχει μόνο ένα διεθνές γραφείο, στο Ισραήλ. Η πλειονότητα των νομικών εργασιών τους είναι να εκπροσωπούν τα συμφέροντα του Ισραήλ. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας του δήλωνε, πριν από τον διορισμό του, ότι ο Φέιθ «αντιπροσωπεύει Ισραηλινούς κατασκευαστές Εξοπλισμών». Ο Φέιθ βασικά αντιπροσωπεύει την ισραηλινή πολεμική μηχανή. Ο Φέιθ επίσης προήλθε από την εβραϊκή (εξτρεμιστική εθνικιστική οργάνωση) Thinktank JINSA. Ο Φέιθ, όπως ο Perle και ο Γούλφοβιτς, αγωνίζονται σκληρά, για αυτόν τον ισραηλινό πόλεμο κατά του Ιράκ, μέσω πληρεξουσίου (ΗΠΑ). Ο Φέιθ ερευνήθηκε από το FBI ως ύποπτος για τη διαρροή διαβαθμισμένων πληροφοριών στο Ισραήλ, για τις οποίες φαινόταν ότι το αφεντικό ήταν ο Larry Franklin Franklin, όταν διέρρευσαν τα έγγραφα αυτά και παραδόθηκαν στους Rosen και Weissman της AIPAC, υπόθεση για την οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας. Ο Φέιθ ερευνήθηκε επίσης από την Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας, για «sexing-up νοημοσύνη» που χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει την εισβολή στο Ιράκ.
Edward Luttwak <<<Edward Luttwak>>> Μέλος της Εθνικής Ομάδας Μελετών Ασφαλείας του Υπουργείου Άμυνας στο Πεντάγωνο των ΗΠΑ. Ο Luttwak λέγεται ότι είναι ένας ισραηλινός πολίτης και έχει διδάξει στο Ισραήλ. Γράφει συχνά για το Ισραήλ και υπέρ των ισραηλινών εφημερίδων και περιοδικών. Ο Luttwak είναι ένας ισραηλινός εξτρεμιστής, κύριο μέλημα του οποίου ήταν, να προωθεί στα ΜΜΕ, με πολλά από τα άρθρα του, την δήθεν αναγκαιότητα των ΗΠΑ, για τον πόλεμο κατά του Ιράκ και του Ιράν.
kissinger2 <<<Henry Kissinger>>> Ένας από τους πολλούς Συμβούλους του Πενταγώνου, ο Κίσινγκερ τοποθετείται στο Συμβούλιο Άμυνας του Πενταγώνου υπό τον Perle. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το κακό παρελθόν του Κίσινγκερ, διαβάστε το βιβλίο του Seymour Hersch του Κόμματος (Αποτίμηση της Ισχύος: Κίσινγκερ και Νίξον στο Λευκό Οίκο). Ο Κίσινγκερ είχε κατά ένα μέρος, πιθανή συμμετοχή στα εγκλήματα του σκανδάλου «Watergate», στη Νοτιοανατολική Ασία, για τις μαζικές δολοφονίες (Βιετνάμ, Καμπότζη, Λάος), για την Εγκατάσταση στη Χιλή μαζικών δολοφονιών από τον δικτάτορα Πινοσέτ, για την υπόθεση Operation Condor για μαζικές εκτελέσεις στη Νότια Αμερική, και πιο πρόσφατα υπηρέτησε ως σύμβουλος, του Σερβου δικτάτορα Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς. Αυτός υποστήριζε συνεχώς, να πάμε σε πόλεμο κατά του Ιράκ. Ο Κίσινγκερ είναι ο Αριέλ Σαρόν των ΗΠΑ. Δυστυχώς, ο Πρόεδρος Μπους διόρισε τον Κίσινγκερ, ως Πρόεδρο της Επιτροπής για την Έρευνα των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Είναι σαν να διοριστεί ένας ληστής, να διερευνήσει ένα σκάνδαλο απάτης. Ο ίδιος αρνήθηκε αργότερα αυτή τη δουλειά, μετά από τεράστιες διαμαρτυρίες.
zakheim2 <<<Dov Zakheim>>> Είναι χειροτονημένος ραβίνος και φέρεται να κατέχει ισραηλινή υπηκοότητα. Ο Zakheim παρακολούθησε Εβραίικο College στο Λονδίνο και αμέσως χειροτονήθηκε ορθόδοξος Εβραίος Ραβίνος το 1973. Διετέλεσε Επίκουρος Καθηγητής στο εβραϊκό «Yeshiva» του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Ο Zakheim είναι κοντά στο ισραηλινό λόμπι.

Ο Dov Zakheim είναι επίσης μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων των ΗΠΑ και το 2000 συν-συγγραφέας του έργου, για τη θέση στον «Νέο Αμερικανικό Αιώνα», τη ανοικοδόμηση άμυνας της Αμερικής, υποστηρίζοντας την ανάγκη για ένα -Pearl Harbor- σαν περιστατικό που θα κινητοποιήσει τη χώρα σε πόλεμο με τους εχθρούς της, κυρίως της Μέσης Ανατολής των μουσουλμανικών εθνών. Διορίστηκε από τον Μπους ως ελεγκτής του Πενταγώνου, από τον Μάιο 4, 2001 έως March 10, 2004. Εκείνη την εποχή ήταν σε θέση να εξηγήσει την εξαφάνιση των $ 1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Στην πραγματικότητα, σχεδόν τρία χρόνια νωρίτερα, ο Ντόναλντ Ράμσφελντ, ανακοίνωσε στις 10 Σεπτεμβρίου 2001, ότι μετά από ένα έλεγχο, ανακαλύφθηκε ότι λείπουν 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια, από τα βιβλία του Πενταγώνου. Αυτή η ιστορία, όπως αναφέρθηκε, ήταν θαμμένη κάτω από τα συντρίμμια, της 11 Σεπτεμβρίου 2001. Τα δύο ποσά που εξαφανίστηκαν, όταν υπηρετούσε ο Zakheim. Μπορούμε μόνο να μαντέψουμε, ότι όταν τα πήγε, ήσαν μετρητά.

Παρά αυτές τις υποψίες, στις 6 Μαΐου 2004, ο Zakheim πήρε μια προσοδοφόρα θέση στο Booz Allen Hamilton, μια από τις πιο εκλεκτές επιχειρήσεις, που διαπραγματεύεται με τις στρατηγικές ανά τον κόσμο. Ένας από τους πελάτες της, ήταν τότε οι «Μακάριοι Αρωγής», ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα, το οποίο λέγεται ότι είναι, μια οργάνωση υπέρ του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Booz, Allen & Hamilton στη συνέχεια συνεργάστηκαν επίσης στενά με «D.A.R.P.A.», που είναι η «Defense Advanced Research Projects Agency», που είναι ο βραχίονας της έρευνας του Υπουργείου Άμυνας. Βιο Δικαστική Inc, της Dov μας λέει ο Zakheim, είναι ένας διπλός Ισραηλινός / Αμερικανός πολίτης και έχει υπηρετήσει στις αίθουσες της κυβέρνησης των ΗΠΑ για 25 χρόνια, παρέχοντας πολιτικές για την άμυνα και την επιρροή, στους προέδρους Ρίγκαν, Κλίντον, ο Μπους και ο Μπους Sr. ο νεώτερος. Η «Δικαστική Inc» επισημαίνει, ότι το μεγαλύτερο μέρος των εξοπλισμών του Ισραήλ, είχαν αγοραστεί χάρη σε αυτόν. Διμοιρίες των αμερικανικών F-16 και F-15 είχαν ταξινομηθεί ως στρατιωτικό πλεόνασμα και πωλούνται στο Ισραήλ, μόνο για ένα μέρος της αξίας τους.

kenneth-adelman <<<Kenneth Adelman>>> Ένα από τους πολλούς Συμβούλους του Πενταγώνου, ο Adelman βρίσκεται επίσης στο Συμβούλιο Άμυνας του Πενταγώνου υπό τον Perle, και είναι ένας άλλος υπέρεθνικιστής εξτρεμιστής, Ισραηλινός σύμβουλος (των ΗΠΑ), ο οποίος υποστήριξε τη διενέργεια του πολέμου κατά του Ιράκ. Ο Adelman είναι συχνά ένας «ορισμός» για το Fox News, και συχνά εκφράζει τις ακραίες και συχνά ridiculus αντι-αραβικές και αντι-μουσουλμανικές απόψεις. Μέσω του ρατσισμού ή της άγνοιας του, αποκάλεσε πράγματι τους Άραβες «αντισημίτες» για το Fox News (28/ 11/ 2001), όταν θα μπορούσαν να μάθουν πως έχουν τα πράγματα, αν έβλεπαν στο λεξικό, για να διαπιστώσουν ότι οι Άραβες, εξ ορισμού, είναι οι Σημίτες.
CIA LEAK INVESTIGATION <<< Ι. Λιούις «Σκούτερ» Λίμπι >>> Πρώην Αρχηγός του Επιτελείου, του Αντιπρόεδρου Ντικ Τσένι. Ως επικεφαλής Υπερ-Ισραηλινός Εβραίος σύμβουλος του Τσένι, βοηθά να εξηγηθεί, γιατί ο Τσένι είναι τόσο αποφασιστικός, για να εισβάλει στο Ιράν. Ο Λίμπι είναι μακροπρόθεσμος συνεργάτης του Γούλφοβιτς. Ο Λίμπι ήταν επίσης ένας δικηγόρος, για καταδικασθεί χωρίς συνέπειες και ο Ισραηλινός κατάσκοπος Marc Rich, στον οποίο ο Κλίντον έδωσε χάρη, στην τελευταία ημέρα του ως πρόεδρος. Ο Libby βρέθηκε πρόσφατα ένοχος και βρίσκεται στους Ομοσπονδιακούς ανακριτές, για την υπόθεση της Βάλερι Πλέιμ, σύμφωνα με την οποία η Πλέιμ ήταν, μια μυστική πράκτορας της CIA, που εκτίθεται για πολιτική εκδίκηση από την κυβέρνηση Μπους, μετά τις αποκαλύψεις του συζύγου της για τα ψέματα που χρησιμοποιήθηκαν για να διεξαχθεί ο πόλεμος στο Ιράκ.
robert-satloff-150x150
<<<
Robert Satloff>>> Σύμβουλος Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΠΑ, ο Satloff ήταν ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Ισραηλινού λόμπι «think tank», του Washington Institute for Near East Policy. Πολλοί από «τους εμπειρογνώμονες του ισραηλινού λόμπι» προέρχονται από αυτό το μέτωπο της ομάδας, όπως ο Martin Indyk.
ELLIOT Abrams <<<Elliott Abrams>>> Σύμβουλος του Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΠΑ. Έχει εργαστεί προηγουμένως στην Ουάσιγκτον, με βάση το λόμπι «Think Tank» Ηθική και Public Policy Center. Κατά τη διάρκεια της Διοίκησης του Ρήγκαν, ο Abrams ήταν ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών, για τον χειρισμό, ως επί το πλείστον, υποθέσεων της Λατινικής Αμερικής. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στο σκάνδαλο «Κόντρα» στο Ιράν, στο οποίο συμμετέχαν οι ΗΠΑ, στη παράνομη πώληση όπλων προς το Ιράν, για να πολεμήσει εναντίον του Ιράκ, και για την παράνομη χρηματοδότηση των ανταρτών contra, που αγωνίζονταν να ανατρέψουν την κυβέρνηση των Σαντινίστας της Νικαράγουα. Επίσης εξαπάτησε ενεργά τρεις επιτροπές του Κογκρέσου, σχετικά με τη συμμετοχή του και ως εκ τούτου αντιμετωπίζει τελικά κακούργημα, με βάση μαρτυρία του. Ο Abrams κρίθηκε ένοχος το 1991 σε δύο πλημμελήματα και καταδικάστηκε σε δοκιμασία ενός έτους και 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας. Ένα χρόνο αργότερα, ο πρώην Πρόεδρος Μπους (Senior), χορήγησε στον Abrams πλήρη αμνηστία. Ήταν ένας από τους πιο επιθετικούς Υπερ-Ισραηλινούς Εβραίους, στο κράτος, όταν διοικούσε ο Ρίγκαν.
MARC GROSSMAN <<<Marc Grossman>>> Υφυπουργός Εξωτερικών για Πολιτικές Υποθέσεις. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης και Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού στο Τμήμα του μέλους. Ο Grossman είναι ένας από τους πολλούς Υπερ-Ισραηλινούς Εβραίους υπαλλήλους από την κυβέρνηση Clinton, τους οποίους ο Μπους προήγαγε σε υψηλότερες θέσεις.
Haass, Richard <<<Richard Haass>>> Διευθυντής του Πολιτικού Σχεδιασμού στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και πρέσβης επί τιμή. Είναι επίσης Διευθυντής του Προγράμματος Εθνικής Ασφάλειας και Senior Fellow στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR). Ήταν ένας από τους πιο επιθετικούς Υπερ-Ισραηλινούς Εβραίους, στη πρώτη Διοίκηση Μπους (Sr), που καθόταν στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας, και ο οποίος υποστηρίζει συνεχώς να πάμε σε πόλεμο κατά του Ιράκ. Ο Haass είναι επίσης μέλος της Εθνικής Ασφάλειας, της Ομάδας Μελέτης του Υπουργείου Άμυνας, στο Πεντάγωνο.
robert_zoellick <<<Robert Zoellick>>> Εκπρόσωπος Εμπορίου των ΗΠΑ, μια θέση επιπέδου υπουργικού συμβουλίου. Είναι επίσης ένας από τους πιο επιθετικούς Υπερ-Ισραηλινούς Εβραίους στη Διοίκηση Μπους (Τζούνιορ), ο οποίος υποστήριξε εισβολή στο Ιράκ και κατάληψη ενός μέρους της χώρας, προκειμένου να δημιουργήσει μια κυβέρνηση μαριονέτα. Ο Zoellick υποστηρίζει με συνέπεια να πάμε σε πόλεμο εναντίον του Ιράν. (τώρα επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας – Peter M.)
ari_fleischer <<<Ari Fleischer>>> Υπερ-εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου για την Διοίκηση Μπους (Τζούνιορ). Ευδιάκριτος στην εβραϊκή κοινότητα, ενώ ορισμένες κρατικές εκθέσεις, τον φέρουν να κατέχει Ισραηλινή υπηκοότητα. Ο Fleischer είναι συνδεδεμένος με την στενά εξτρεμιστική Εβραϊκή ομάδα, που ονομάζεται «Chabad Lubavitch Hasidics», τα μέλη της οποίας, ακολουθούν την Qabala, και υποσημειώστε το, έχει πολύ ακραίες και προσβλητικές απόψεις για τους μη-εβραίους. Ο Fleischer ήταν ο συν-πρόεδρος, του Φόρουμ της Capitol, του εβραϊκού Χαμπάντ. Έλαβε το ζευγάρι βραβείων Leadership Award, από την ένωση Φίλων Αμερικανών της Lubavitch τον Οκτώβριο του 2001.
James Schlesinger
<<<
James Schlesinger>>> Ένα από τους πολλούς συμβούλους του Πενταγώνου, ο Schlesinger βρίσκεται επίσης στο Συμβούλιο Άμυνας του Πενταγώνου των ΗΠΑ υπό Perle και είναι ένας άλλος υπέρ εξτρεμιστής -Ισραηλινός σύμβουλος, ο οποίος υποστήριξε τη πραγματοποίηση του πόλεμο κατά του Ιράκ. Ο Schlesinger είναι επίσης ένας Επίτροπος της Εθνικής Ασφάλειας, της Ομάδας Μελέτης του υπουργείου Άμυνας, στο Πεντάγωνο των ΗΠΑ.
David Frum <<<David Frum>>> Εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου (speechwriter) πίσω από την ετικέτα του «άξονα του κακού». Το αμάλγαμα όλων των ψεμάτων και των κατηγοριών εναντίον του Ιράκ, για να δικαιολογήσει τον πόλεμο του Μπους.
Joshua Bolten <<<Joshua Bolten>>> Αναπληρωτής Αρχηγός Επιτελείου του Λευκού Οίκου, Ο Bolten ήταν προηγουμένως τραπεζίτης, πρώην βοηθός νομοθέτης, και εξέχον μέλος της Εβραϊκής κοινότητας
wurmsers <<< David Wurmser>>> Ειδικός Βοηθός του ΟΗΕ, πρέσβης και φανερός Υπερσιωνιστής με τον Τζον Μπόλτον (ινδολόγος ειδήσεις FOX)!!! Επίσης Υφυπουργός για τον έλεγχο των εξοπλισμών και της διεθνούς ασφάλειας. Ο Wurmser επίσης, έχει εργαστεί στο Α.Ε.Ι. με Perle και Μπόλτον. Η σύζυγός του, Meyrav Wurmser, μαζί με τον συνταγματάρχη Yigal Carmon, πρώην μέλος των Ισραηλινών Στρατιωτικών Υπηρεσιών Πληροφοριών, συνίδρυσε την Μέση Ανατολή Media Research Institute (MEMRI), στην Ουάσιγκτον, με βάση τις Ισραηλινές θέσεις, η οποία μοιράζει «μεταφράσμένες ειδήσεις» από τις αραβικές εφημερίδες portraying Άραβες, με τη ποιο κακή απόδοση των πληροφοριών (παραποίηση).
72766775AW012_Meet_The_Pres <<<Eliot Cohen>>> Μέλος του Συμβουλίου Πολιτικής Άμυνας του Πενταγώνου των ΗΠΑ υπό Perle και είναι ένας άλλος υπέρ εξτρεμιστής-Ισραηλινός σύμβουλος. Όπως ο Adelman, εκφράζει συχνά ακραία και συχνά ridiculus αντι-αραβικές και αντι-μουσουλμανικές απόψεις. Πιο πρόσφατα, έγραψε ένα άρθρο γνώμης στην εφημερίδα Wall Street Journal, στο οποίο παραδέχθηκε σαφέστατα, το ρατσιστικό μίσος του για το Ισλάμ, υποστηρίζοντας, ότι το Ισλάμ θα πρέπει να είναι ο εχθρός, δεν είναι η τρομοκρατία.
Mel Sembler <<<Mel Sembler>>> Πρόεδρος της Export-Import Bank των Ηνωμένων Πολιτειών. Εξέχων Εβραίος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και πρώην Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εθνικής Οικονομίας, του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Η Export-Import Bank διευκολύνει τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ των επιχειρήσεων των ΗΠΑ και ξένων χωρών, ιδίως εκείνες που έχουν οικονομικά προβλήματα. Τοποθετημένος πρεσβευτής στην Ιταλία.
Steve Goldsmith <<<Steve Goldsmith>>> Ανώτερος σύμβουλος του προέδρου, και σύμβουλος της εγχώριας πολιτικής του Μπους για τους Εβραίους. Υπηρέτησε επίσης ως σύνδεσμος στο Λευκό Οίκο, στο Γραφείο για τη πίστη- μεβάση και τις κοινοτικές πρωτοβουλίες (Λευκό Οίκο OFBCI) στο πλαίσιο του Εκτελεστικού Γραφείου του Προέδρου. Ήταν ο πρώην δήμαρχος της Ινδιανάπολης. Είναι, επίσης, φίλος του Ισραηλινού Δήμαρχου της Ιερουσαλήμ, Εχούντ Ολμέρτ και συχνά επισκέπτεται δημάρχους στο Ισραήλ, για να τους εκπαιδεύσει, σχετικά με τις πρωτοβουλίες της ιδιωτικοποίησης.

Adam_Goldman_sm
<<<
Adam Goldman>>> Ειδικός Σύνδεσμος του Μπους στον Λευκό Οίκο, για την Ισραηλιτική Κοινότητα.
Joseph Gildenhorn 2
<<<
Joseph Gildenhorn>>>, Ειδικός Σύνδεσμος της προεκλογικής Εκστρατείας Μπους, για την Ισραηλιτική Κοινότητα. Ήταν ο πρόεδρος DC, της χρηματοδότησης για την προεκλογική εκστρατεία Μπους, καθώς και συντονιστής της εκστρατείας, και πρώην πρέσβης στην Ελβετία.

Christopher Gersten Κύριος Αναπληρωτής Βοηθός Υπουργός, Διοίκησης για παιδιά και οικογένειες σε HHS.- Ο Gersten ήταν ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Δημοκρατικού Συνασπισμού Εβραίων, Σύζυγος Υπουργού Εργασίας.

Mark Weinberger Βοηθός Γραμματέας του Οικισμού και της Αστικής Ανάπτυξης, για τις δημόσιες υποθέσεις.

Samuel Bodman Αναπληρωτής Γραμματέας Εμπορίου. Ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cabot Corporation στη Βοστώνη, Μασαχουσέτη.

Bonnie Cohen Υφυπουργός για την διαχείριση.

Ruth Davis Διευθυντής της Υπηρεσίας Ινστιτούτου Εξωτερικής Πολιτικής, ο οποίος υποβάλλει έκθεση προς το Γραφείο του Υφυπουργού για διαχείριση πολιτικής. Αυτή η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη για την κατάρτιση όλων των Τμημάτων, του συνόλου του προσωπικού (συμπεριλαμβανομένων των πρέσβεων).

Daniel Kurtzer Πρεσβευτής στο Ισραήλ.

Cliff Sobel Πρέσβης στην Ολλανδία.

Stuart Bernstein Πρεσβευτής στη Δανία.

Nancy Brinker Πρέσβης στην Ουγγαρία

Frank Lavin Πρεσβευτής στη Σιγκαπούρη.

Ron Weiser Πρέσβης στη Σλοβακία.

Martin Silverstein Πρέσβης στην Ουρουγουάη.

Lincoln Bloomfield Υφυπουργός Εξωτερικών για Πολιτικές Στρατιωτικές Υποθέσεις.

Jay Lefkowitz Αναπληρωτής Βοηθός του Προέδρου και Διευθυντής του Συμβουλίου Εσωτερικής Πολιτικής.

Κεν Μέλμαν Πολιτικός Διευθυντή Λευκού Οίκου.

Brad Blakeman Διευθυντής Προγραμματισμού Λευκού Οίκου.

Με όλες τις αναγνωρίσεις να Dan Εδέμ ο οποίος εκπόνησε μια πολύ περιεκτική και αποκαλυπτικό άρθρο εδώ: http://www.viewzone.com/dualcitizen.html

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

http://www.gentilealliance.com/2009/06/master-jew-list.html

http://www.gentilealliance.com/2009/06/jew-list.html

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_German_Jews

Ο κατάλογος αυτός δημοσιεύτηκε από τον Benjamin Freedman την OpposingDigits Vlog είναι πλήρης …Ο Benjamin Freedman είναι ένας Εβραίος με ελεύθερα μυαλά. Είναι ελεύθερος άνθρωπος.

ΠΗΓΗ: Μίμης ΠΗΓΗ: http://incogman.wordpress.com/2009/10/24/jew-traitors-master-list-part-i/
Σιγά-σιγά, θα τα μάθουμε όλα.