ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MACEDOINE BLOG

alpha.georg@googlemail.com

alpha.georg@googlemail.com
HOLA DOLOR ( ES ) ..:-P

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Οι νταβατζήδες, έστειλαν τους μπράβους τους να γαζώσουν τους αστυνομικούς

















Ενας μικρός στρατός δολοφόνων, οι οποίοι ζουν παρασιτικά πουλώντας προστασία στο χώρο της νύχτας, ναρκωτικά, και "συμβόλαια", βρίσκεται στη δούλεψη των σεσημασμένων επιχειρηματιών της διαπλοκής, οι οποίοι δεκαετίες τώρα κρατάνε τη χώρα σε ομηρία.

Το γεγονός, οτι επώνυμοι Ελληνες επιχειρηματίες, διατηρούν στρατό απο δολοφόνους -μπράβους, μπορούν να το επιβεβαιώσουν πολλοί δικηγόροι ποινικών, οι οποίοι κινούνται ανάμεσα σε δύο κόσμους. Τον υπόκοσμο και τον ανώκοσμο.

Με την ίδια ευκολία που ένας μεγαλοεπιχειρηματίας συναντά έναν υπουργό, συνομιλεί αμέσως μετά, με τον επικεφαλής της συμμορίας που τον προστατεύει, ο οποίος δεν είναι παρά ένας ποινικός, που αντί να βρίσκεται στον Κορυδαλλό, εξαγοράζει την ελευθερία του υπηρετώντας το επώνυμο αφεντικό του.

Τα τελευταία χρόνια, τέτοιου είδους μπράβοι με την κάλυψη του εργοδότη τους, διοργανώνουν απαγωγές, βάζουν βόμβες σε μαγαζιά της νύχτας και σε μάντρες αυτοκινήτων και πάει λέγοντας.

Το πόσο ανάδελφοι είναι μεγαλόσχημοι επιχειρηματίες της χώρας, με τον υπόκοσμο, αποκαλύφθηκε στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Ολοι οι σεσημασμένοι νταβατζήδες, διατηρούν τέτοιου είδους στρατούς.
Μια διμοιρία, μέρος ενός τέτοιου στρατού απο εγκληματίες του κοινού ποινικού Δικαίου-αναμεσά τους και αλλοδαποί-γάζωσαν τους αστυνομικούς στο Α.Τ της Αγίας Παρασκευής.

Ο λόγος προφανής: Οι σεσημασμένοι νταβατζήδες της χώρας θέλησαν να στείλουν αιματηρό μήνυμα στη κυβέρνηση Παπανδρέου και στον πρωθυπουργό προσωπικά.
29-10-2009 5:43 μμ
κουρδιστό πορτοκάλι
Οι νταβατζήδες, έστειλαν τους μπράβους τους να γαζώσουν τους αστυνομικούς!