ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MACEDOINE BLOG

alpha.georg@googlemail.com

alpha.georg@googlemail.com
HOLA DOLOR ( ES ) ..:-P

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Και τώρα η τρομοκρατία … κλίμακος (μετά την “διάλυση” της προηγούμενης)


Από Factorx | Τετ. 28 Οκτ 2009, 23:10 στην/στις κατηγορίες Επισημαίνουμε.

kalasnikofguns

Αν οι περιστάσεις δεν ήταν ανησυχητικές και αν δεν υπήρχαν τα ανθρώπινα θύματα θα γελούσαμε πολύ με τις ανοησίες που διαβάζουμε στο αστυνομικό ρεπορτάζ και τους τίτλους των εφημερίδων

Διαβάζουμε γι παράδειγμα ότι «για πρώτη φορά ι αστυνομικοί έχουν επιπλέον στοιχεία μετά από τρομοκρατικό χτύπημα». Από πού το έχουν ; «Οι δράστες εγκατέλειψαν τα μέσα διαφυγής τους και συγκεκριμένα τρεις μοτοσικλέτες που βρέθηκαν σε χωράφι κοντά στο Χαλάνδρι με τα φώτα αναμμένα και τα κλειδιά στη μηχανή, δείγμα βιασύνης σύμφωνα με την αντιτρομοκρατικήΣύμφωνα με ανώτατους αξιωματικούς, το χτύπημα είχε σχεδιασθεί εδώ και πολύ καιρό, όμως επισπεύσθηκε μετά την προχθεσινή επικήρυξη των “ληστών με τα μαύρα».

Τι θέλει να πει ο ποιητής; Ότι βιάστηκαν τάχα οι τρομοκράτες και έτσι οι Πουαρώ της Αλεξάνδρας θα τους ανακαλύψουν σύντομα. Όπως και τους παλιούς…σε καμιά εικοσαετία.

Το ίδιο αστείοι είναι και οι τίτλοι των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ. Οι οποίοι προσπαθούν να κρύψουν το βασικό συμπέρασμα: Ότι μιλάμε πλέον για τρομοκρατία … κλίμακος.

Πόσοι έλαβαν μέρος στην χθεσινή επίθεση. Τρεις μοτοσικλέτες Χ 2 επιβάτες = 6. Οι οποίοι στη συνέχεια διέφυγαν με δυο αυτοκίνητα Χ 2 (οδηγός-συνοδηγός= 4. 6+4 = 10.

Όλοι αυτοί πάνε το πρωί στις δουλειές τους, μέχρι την επομένη φορά που θα καβαλήσουν μια μηχανή και θ΄ αρχίσουν να ρίχνουν με το καλάσνικοφ; Όχι φυσικά. Η λογική λέει ότι είναι παράνομοι. Που ζουν; Πως πληρώνουν το νοίκι; Πως τρώνε, καπνίζουν κλπ;

Μιλάμε λοιπόν για σοβαρό μηχανισμό και όλα τα άλλα είναι φύκια και μεταξωτές κορδέλες.

Αυτός ο μηχανισμός δεν έχει καθοδηγητή; Είναι αυτοδημιούργητος; Οι απαντήσεις δικές σας. Αλλά όποιος μας πει ότι «είναι προϊόν του αυθόρμητου κινήματος» να έλθει να τον βαλσαμώσουμε για να μην χαθεί τέτοιο μυαλό.

Πρέπει να είναι κανείς ανιστόρητος για να μην κατανοεί ότι το φαινόμενο της τρομοκρατίας δεν εξαφανίζεται από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν υπήρξε ούτε μια χώρα της Ευρώπης που, μετά την εξάρθρωση των σημαντικότερων οργανώσεων, να μην εμφανίστηκαν άλλοι «συνεχιστές» τους. Πρέπει επίσης να είναι κανείς πολιτικά αδαής για να πιστέψει όσα λέγονταν για λαϊκή κατανάλωση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, ότι δηλαδή με τη διάλυση πυρήνων της 17 Νοέμβρη και κάποιες δίκες «έκλεισε δια παντός το κεφάλαιο τρομοκρατία» στην Ελλάδα.