ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MACEDOINE BLOG

alpha.georg@googlemail.com

alpha.georg@googlemail.com
HOLA DOLOR ( ES ) ..:-P

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ

ΣΕ ΕΦΕΤΗ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΦΩΤΙΑΣ...ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...
Δευτέρα, Οκτώβριος 26, 2009, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 1:46 μμ
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες, με σημερινό έγγραφό του προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Φώτιο Μακρή, ζήτησε τη σύγκληση της ολομέλειας του Εφετείου προκειμένου να τηρηθεί η διαδικασία του άρθρου 29 Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και να ανατεθεί σε εφέτη-ανακριτή η υπόθεση που εκκρεμεί ενώπιον της ανακρίτριας του 32ου Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών και αφορά τη συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης.
Η υπόθεση αφορά τη φερόμενη συμμετοχή στην οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" τεσσάρων νεαρών ατόμων που συνελήφθησαν πρόσφατα σε κατοικία στο Χαλάνδρι Αττικής.

Για συμμετοχή στη "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" κατηγορούνται οι Παναγιώτης Μασούρας του Ανδρέα, Χαρίλαος Χατζημιχελάκης του Στυλιανού, Εμμανουήλ Γιόσπας του Δημητρίου και Μυρτώ Παντέλογλου του Μιχαήλ. Όλοι είναι προφυλακισμένοι, εκτός από τη Μυρτώ Παντέλογλου, η οποία έχει αφεθεί ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής παρουσίας δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου διαμένει.

Ο Ιωάννης Τέντες ζήτησε τη σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών, όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του, καθώς θεωρεί ότι "η εξαιρετική φύση και η σοβαρότητα της υπόθεσης, που έχει ευλόγως ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, επιβάλλει τη διεξαγωγή της ανάκρισης από εφέτη-ανακριτή, ήτοι από έμπειρο και ανωτέρου βαθμού δικαστικό λειτουργό".

ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΙ'ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ...ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ;;;
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ,ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ...

ΠΡΕΖΑ TV



Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες ζήτησε τη σύγκληση της ολομέλειας του Εφετείου προκειμένου να ανατεθεί σε εφέτη - ανακριτή η υπόθεση που αφορά τη φερόμενη συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» τεσσάρων νεαρών ατόμων που συνελήφθησαν πρόσφατα σε κατοικία στο Χαλάνδρι Αττικής.

Η εν λόγω υπόθεση εκκρεμεί ενώπιον της ανακρίτριας του 32ου Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών και αφορά τη συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης. Το αίτημα του Ι. Τέντε εστάλη με έγγραφό του προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Φώτιο Μακρή.

Εξάλλου, ο Ιωάννης Τέντες ζήτησε τη σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών, όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του, καθώς θεωρεί ότι "η εξαιρετική φύση και η σοβαρότητα της υπόθεσης, που έχει ευλόγως ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, επιβάλλει τη διεξαγωγή της ανάκρισης από εφέτη - ανακριτή, ήτοι από έμπειρο και ανωτέρου βαθμού δικαστικό λειτουργό".
Ηλεκτρονική Έκδοση
enet.gr, 13:46 Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009