ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MACEDOINE BLOG

alpha.georg@googlemail.com

alpha.georg@googlemail.com
HOLA DOLOR ( ES ) ..:-P

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Τα ΕΛΑΜόγια του Χριστόφια


Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2009

Οι "ταγματάρχες" του ΕΛΑΜ ορκίζονται πίστη στον Χριστοφύρερ και τον Καρατζαφύρερ

Τα ΕΛΑΜόγια του Χριστόφια



Είναι κοινώς αποδεκτό πλέον πως μετά την ανάληψη της Προεδρίας εκ μέρους του Δημήτρη Χριστόφια έχουν εντατικοποιηθεί οι διεργασίες όσον αφορά την σύσταση και την δράση ακραίων νεοφασιστικών ομάδων στο νησί.

Οι πληροφορίες που καταφθάνουν στην «Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο» (Ε.Α.Δ.Κ.) είναι συγκλονιστικές και ανατρέπουν κάθε άποψη, και κυρίως κάθε ψευδαίσθηση, που θα μπορούσε να έχει κάποιος πλέον για το καθεστώς Χριστόφια.

Μια από αυτές τις νεοφασιστικές ομάδες (μέρος του ευρύτερου δικτύου των Ταγμάτων Ύβρεως και Ταμπελώματος), την οποία χρησιμοποιούν κατά κόρον τα στρατευμένα ΜΜΕ, οι Χαραυγίτες της Επαγρύπνησης και εντεταλμένα όργανα των διαβρωμένων υπηρεσιών πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι φυσικά το νεοεμφανισθέν Ε.ΛΑ.Μ., δηλαδή το «Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο», αδελφάκι της νεοναζιστικής, μοναρχοφασιστικής «Χρυσής Αυγής» που δρα στην Ελλάδα.

Η Ε.Α.Δ.Κ. έχει τεκμηριώσει και παλαιότερα τις εμφανείς σχέσεις ΑΚΕΛ – ΕΛΑΜ, κυρίως σε ιδεολογικό επίπεδο. Παραπέμπουμε τους φίλους της Επιτροπής στο άρθρο «Χρυσή Αυγή και Χαραυγή, μια φωνή και μια κραυγή», στο οποίο έχουν τεκμηριωθεί οι υπόγειες διακλαδώσεις της σταλινικής Επαγρύπνησης με τις ακραίες ρατσιστικές ομάδες της Άκρας Δεξιάς: Τόσο οι ακραίοι Χαραυγίτες (προσκείμενοι στην φυλλάδα ΧΑΡΑΥΓΗ), όσο και οι ακραίοι Χρυσαυγίτες (προσκείμενοι στην ομάδα ΕΛΑΜ) έχουν ένα ΚΟΙΝΟ απύθμενο μίσος κατά του ηγέτη της Αντίστασης και στυλοφόρου της Δημοκρατίας, του Γιατρού Βάσου Λυσσαρίδη. Η συμμαχία του ΑΚΕΛ με την Χρυσή Αυγή, το ΕΛΑΜ και τους σωβινιστές των Γιώργου Βασιλείου – Νίκου Χρυσάνθου Αναστασιάδη σκοπό είχε να διαλύσει και να σπιλώσει την ένδοξη ιστορία της αντιχουντικής και αντιφασιστικής αντίστασης των Βάσου Λυσσαρίδη και των ομάδων του.

Οι αλληλοπριμοδοτήσεις του ΑΚΕΛ με την ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ δεν σταματούν εδώ. Έχουν εξελιχθεί, και με τον Ευέλικτο Οδοστρωτήρα στο τιμόνι του «καλού καραβοκύρη», έχουν εκμοντερνιστεί και έχουν επικαλυφθεί με τον εξευρωπαϊσμένο φυλετισμό που ακούει στο όνομα Ε.ΛΑ.Μ.

Ας δούμε τα αμείλικτα τεκμήρια:

1) ΑΠΟΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Ο Δημήτρης Χριστόφιας στο Συνέδριο των Αποδήμων την Δευτέρα 24-08-2009 δήλωσε πως «στρώσαμε όμως το χαλί εμείς οι ίδιοι στην Τουρκία να εισβάλει και να κατακτήσει και να μη φεύγει από την Κύπρο». Την δήλωση περί «στρώματος του χαλιού» στην Τουρκία όμως, εκτός από τον Χριστόφια, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ(?) εκφράζει και το Ε.ΛΑ.Μ!! Σε κείμενο του στις 16-07-2009 (που αγιοποιεί την φασιστική ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ) θεωρεί πως είναι ο Εθνάρχης Μακάριος που άνοιξε την πόρτα στην Τουρκία να εισβάλει, με το διάγγελμα του στις 19-07-2009 στα Ηνωμένα Έθνη μετά το πραξικόπημα. Το Ε.ΛΑ.Μ. δηλαδή αποφεύγει να αναφέρει πως η Χούντα «έκανε την πάπια» και πως ο τουρκικός στόλος ήταν ήδη καθοδόν πριν την ομιλία Μακαρίου, και πως τα σχέδια για εισβολή προϋπήρχαν του πραξικοπήματος. Το Ε.ΛΑ.Μ., όπως και το ΑΚΕΛ, αποφεύγουν να αναφερθούν στις ευθύνες των ξένων μυστικών υπηρεσιών που έλεγχαν τους φασίστες, και φταίνε και οι δύο τον Μακάριο και τον ελληνοκυπριακό λαό ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, δηλαδή τα θύματα! Έχουμε δηλαδή σύμπνοια θέσεων ΑΚΕΛ-Ε.ΛΑ.Μ., αφού και οι δύο θεωρούν πως εμείς οι Ελληνοκύπριοι ανοίξαμε την πόρτα στην Τουρκία, και άρα δεν ευθύνεται ο Αττίλας που βρίσκεται εδώ!

http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/2009/07/blog-post_16.html