ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MACEDOINE BLOG

alpha.georg@googlemail.com

alpha.georg@googlemail.com
HOLA DOLOR ( ES ) ..:-P

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Η Fed έχει βοηθήσει με δισεκατομμύρια ξένες κεντρικές τράπεζες

Η Fed έχει βοηθήσει με δισεκατομμύρια ξένες κεντρικές τράπεζες

Για περισσότερο από ένα χρόνο, το U. S. Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Fed), καθώς και η κεντρική τράπεζα αναισθητοποιούνται του κόσμου στον οποίο εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων στο χρηματοπιστωτικό σύστημα hineingepumpt σε ξένες χώρες για τη διασφάλιση της ρευστότητας των χωρών αυτών να αυξηθεί.

Οι ξένες κεντρικές τράπεζες έχουν τα χρήματα από τις ΗΠΑ, προκειμένου να εξασφαλισθεί ότι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για να αποθηκεύσετε. Η τύχη της Fed είναι έτσι που συνδέονται άμεσα με την επισφαλής ξένες κεντρικές τράπεζες σε συνδυασμό.

Η παρούσα έκθεση Huffingtonpost είναι κάπως περίεργο, γιατί μέχρι τώρα, ήταν μάλλον την εντύπωση ότι είναι ακριβώς το αντίθετο, η Fed έχει καθοριστεί από την εξωτερική βάση. Σε κάθε περίπτωση, η έκθεση mainstream μέσα ενημέρωσης, σχετικά με το παρόν τίποτα δεν επέκταση του ρόλου της Fed στην παγκόσμια οικονομία. Εάν αυτό αληθεύει, τότε η Fed είναι επικίνδυνο έδαφος, το οποίο στην πραγματικότητα παραδοσιακά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) της αγοράς.

Το πρόγραμμα αυτό καθορίζει την Fed και άλλες κεντρικές τράπεζες, ένα μεγάλο κίνδυνο. Αν το έσωσαν οι τράπεζες για την αποπληρωμή των δανείων τους μπορούν να τις ξένες κεντρικές τράπεζες προς την Fed για αυτό πρέπει να είναι απλά. Θα πρέπει τότε να αυξήσει τα χρήματα όταν πωλούν το χρέος, αλλά ... ό, τι οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες σήμερα όλο και πιο δύσκολη ... ή να αυξήσουν τους φόρους ή να μειώσει τις δαπάνες, όλες οι δράσεις που επιδεινώνουν την κρίση. Ή οι κεντρικές τράπεζες είναι αφερέγγυες, τότε ποιο είναι το Fed με μια δέσμη των ξένων νομισμάτων, με την πτώση των φύλλων στα χέρια του αξία.

Οι ΗΠΑ φορολογούμενος έχει ήδη έμμεσα έσωσαν ξένων τραπεζών στην $ 170 δισ. στην American Insurance Group (AIG), η άντληση, η οποία την Κυριακή ανακοίνωσε ότι μεγάλα ποσά είχαν σταλεί για να τους αντιδίκους είχε, όπως στη Societe Generale, Deutsche Bank, Calyon, Credit Suisse, Royal Bank of Scotland και Barclays.

«Είμαι ανήσυχος για την Ευρώπη», έγραψε την Δευτέρα Paul Krugman στο The New York Times. "Πραγματικά ήθελα να κάνω όλο τον κόσμο ανησυχούν ... δεν υπάρχει ασφαλές λιμάνι σε αυτή την παγκόσμια οικονομική καταιγίδα. Όμως, η κατάσταση στην Ευρώπη, βλέπω θλιβερό από ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες. "
Εν τω μεταξύ, οι χώρες της ΕΕ, τις κοινές ομολογίες δεν πωλούν.
Το πρόγραμμα της Fed προσθέτει μέχρι μια πραγματική τάξη μεγέθους. Η πιο πρόσφατη δημοσίευση του ισολογισμού της Fed δείχνει ότι 314 δισ. δολάρια σε ξένες κεντρικές τράπεζες στο πλαίσιο ενός προγράμματος ανταλλαγής νομισμάτων (swap) έχουν δανειστεί. Αυτό είναι ήδη κάτω από το μέγιστο ποσό, το Δεκέμβριο του σχεδόν 600 δισ. δολάρια ΗΠΑ, των κεντρικών τραπεζών, εν μέρει επειδή τα χρέη τους έχουν επιστραφεί.

Για την Fed, που αντιμετωπίζουν την απώλεια, λόγω των διακυμάνσεων των τιμών για την προστασία των επιχειρήσεων με τη ρήτρα που συμφώνησε με την παράδοση των νομισμάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο ρυθμό όπως την αγορά.

Στον ισολογισμό της Fed, αυτή τη θέση ως "κεντρική τράπεζα ρευστότητα swap" τμήμα. Η Fed έχει λάβει αυτό το αντισταθμιστικό εμπόριο δεν είναι κρυφό, ακόμη και μια σελίδα σχετικά με τις συναλλαγές αυτές δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της.

Σε αυτό το παγκόσμιο διάσωσης μέτρα κεντρικών τραπεζών, οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται κατά παράδοση σε επιχειρηματικές σχέσεις με την Fed είναι. Ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει τη Fed, σύμφωνα με τις κεντρικές τράπεζες της Αυστραλίας, του Καναδά, τη Δανία, την Αγγλία, την Κορέα, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, τη Νορβηγία, τη Σιγκαπούρη και τη Σουηδία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2007 και περιείχε μόνο μικρό swap με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Ελβετική Εθνική Τράπεζα.

Στις 15 Σεπτέμβριος 2008 Lehman Brothers κήρυξε πτώχευση, τι κύματα σοκ σε όλο το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και έστειλε την einfror πιστωτικές αγορές. Ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με την απάντηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην εγχώρια αγορά επικεντρώθηκε, ... με τα $ 700 δισ. το πακέτο διάσωσης για τις τράπεζες ... έχασαν την παγκόσμια μέτρα.

Μεταξύ 1. Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, οι ΗΠΑ ανταλλαγές με ξένες κεντρικές τράπεζες από $ 233 δισεκατομμύρια σχεδόν τετραπλασιάστηκε. Δύο εβδομάδες αργότερα, είχε $ 398 δις ευρώ, και μια εβδομάδα αργότερα $ 480 δισ. ευρώ. Δύο μήνες μετά την πτώχευση της Lehman, η Fed έχει $ 572 δισ. geswapped.

Για την επιχείρηση διάσωσης για να δικαιολογήσει το σύνολο της έτρεξε με το σύνθημα, αν τον υπόλοιπο κόσμο από το ποταμάκι, τότε αυτό είναι πολύ κακό για το χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ. Το ΔΝΤ είχε αυτή την ώρα της κρίσης δίκαια ανενεργή, ένα κενό που η Fed έπρεπε να πληρωθούν. Ο λόγος για τον οποίο οι χώρες με τη Fed αντί να ασχολούνται με το ΔΝΤ, οι συνθήκες είναι δυσμενείς γι 'αυτά από την παρούσα οργάνωση θα πρέπει να επιβληθούν. Επιπλέον, το ΔΝΤ δεν έχει τα αποθεματικά σε ανταλλαγές σε αυτό το μέγεθος που έχουν πραγματοποιηθεί, εκτός και ο ίδιος αρχίζει να εκτυπώσετε χρήματα.

Παρά το γεγονός ότι η Fed για τον αποκλεισμό της δημόσιας οι πράξεις αυτές να καθιστά τις αποφάσεις τους είναι κατ 'ουσία πολιτικές. "Επίσης, θέτει ένα πρόβλημα που μπορεί να βοηθήσει και την χώρα που δεν... Αυτή είναι μια πολιτική απόφαση, »λέει ο Ντιν Μπέικερ, ένας φιλελεύθερος οικονομολόγος στο Κέντρο Οικονομικής Πολιτικής και Έρευνας. "Το γεγονός ότι θα βοηθήσει ορισμένες χώρες, που βλάπτουν την χώρα στην οποία δεν έχουν, διότι είναι λιγότερο ασφαλές από το να είναι πάνω-τόνισε."