ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MACEDOINE BLOG

alpha.georg@googlemail.com

alpha.georg@googlemail.com
HOLA DOLOR ( ES ) ..:-P

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Makelio egine sto makelio

Σάββατο, 7 Μάρτιος 2009

Η ανάρτηση που έχει βάλει φωτιά !!!

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΣΑΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος άφησε ένα σχόλιο για την ανάρτησή "Το “Κατηγορώ” των μεταναστών του Αγ. Παντελεήμονα ...":
Το αναφαίρετο δικαίωμα σε μία αξιοπρεπή ζωή είναι δικαίωμα κάθε ενός από εμάς και αν δεν απατώμαι νομίζω ότι το πολίτευμα μας είναι Προεδρευόμενη δημοκρατία .Όμως τον τελευταίο καιρό , από τον Νοέμβριο έχω την αίσθηση ότι ζούμε σε μια ΧΟΥΝΤΑ , σε ένα Φασιστικό καθεστώς που πρέπει συνέχεια να απολογούμαστε για τις πράξεις μας και επίσης να δηλώνουμε στον κάθε έναν τα πολιτικά μας φρονήματα , για να μην χαρακτηριστούμε οπαδοί του ΛΑΟΣ η της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και δεν είναι ότι προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτούς τους δύο χώρους, στο κομμάτι που αφορά την περιφρούρηση της Χώρας και των ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΩΝ δικαιωμάτων των Ελλήνων , αλλά οι περισσότεροι διαφωνούμε σε άλλα πολλά και εν πάση περιπτώσει ανήκουμε σε άλλα κόμματα, σε όλα τα κόμματα .

Δεν τολμάμε να διαμαρτυρηθούμε , να δυσανασχετήσουμε , να νευριάσουμε , να αγανακτήσουμε και μας λένε: ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Ποιος τους έδωσε αυτό το δικαίωμα , ποια εξουσία έχουν να ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ.

Να μην φωνάξουμε ότι μας πνίγουνε εκατοντάδες Αφγανοί με την προκλητική συμπεριφορά τους( να κατουράνε μπροστά σου και στην πόρτα σου, χωρίς να νοιάζονται και όταν κάνεις παρατήρηση να σου λένε ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΤΟΥΑΛΕΤΑ , ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ), όταν χρησιμοποιούν την Πλατεία , την Παιδική χαρά , τα νοσοκομεία που αν πάνε τους νοσηλεύουν, τις δημόσιες υπηρεσίες , τον Ερυθρό Σταυρό , την Εκκλησία που τους ταΐζει ΔΩΡΕΑΝ και που ΕΜΕΙΣ , ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ , όταν μας πυροβολούν, όταν ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

‘‘
Μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα ένας ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ νοίκιασε ένα υπόγειο διαμέρισμα σε δύο Έλληνες Δικηγόρους στην οδό Αγορακρίτου. Το διαμέρισμα αυτό έγινε Σύλλογος Αφγανών και είχαν μοιραστεί κλειδιά σε όλους να μπαινοβγαίνουν. Γινόντουσαν συνέχεια φασαρίες και οι ένοικοι της πολυκατοικίας τους είχαν κάνει πολλές φορές παρατήρηση. Εκείνο το βράδυ οι ένοικοι κατέβηκαν όλοι μαζί πάλι και όταν άνοιξαν την πόρτα οι Αφγανοί τσαμπουκαλεύτηκαν με τους ενοίκους. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΑΘΕ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Μια πολυκατοικία και μια γειτονιά στο πένθος.
Βεβαίως οι δυο Έλληνες δικηγόροι έσπευσαν να διαβεβαιώσουν τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ότι ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ θα τα παίρνει κανονικά .
‘‘
Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που μένουν Αφγανοί, στην οδό Μιχαήλ Βόδα, γίνεται φασαρία και παίζουν ξύλο, 3 τα ξημερώματα. Πάει λοιπόν ο διαχειριστής να τους πει να σταματήσουν και φυσικά δεν του ανοίγουν γιατί είναι πολλοί και χωρίς χαρτιά. Κατεβαίνει στην είσοδο για να πάει στην Αστυνομία που είναι σχεδόν δίπλα και τότε κατεβαίνουν 5 Αφγανοί από το διαμέρισμα και στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν ο ένας βγάζει πιστόλι και πυροβολεί τον διαχειριστή . Ο άνθρωπος έσκυψε και οι 3 σφαίρες τρύπησαν την τζαμαρία της Πολυκατοικίας. Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν άλλοι 5 που ήταν μέσα στο διαμέρισμα εκ των οποίων οι 3 ήταν παράνομοι. Τους 5 που διέφυγαν δεν τους βρήκανε.

Σε κάθε περιστατικό παρουσιάζονται , προφανώς μετά από τηλ. ειδοποίηση, κάποιοι άσχετοι με την γειτονιά που σπεύδουν να μεσολαβήσουν για την απελευθέρωση των προσαχθέντων –συλληφθέντων μεταναστών.
Μέσα στη βροχή, το κρύο, μέρα η νύχτα , πρωί η βράδυ, σε ΚΑΘΕ περιστατικό, ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, παρουσιάζονται , ανά δυο, τρεις ανάλογα με τους συλληφθέντες ( Η κα ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ είχε εμφανιστεί στο Α.Τ. ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ με άλλους 8 δικηγόρους του ΣΥΡΙΖΑ) , άτομα με μπουφάν, λιγομίλητοι προσπαθώντας να μην δώσουν στόχο, στα μουλωχτά χώνονται στο Αστυνομικό Τμήμα και παρεμβαίνουν υπέρ των συλληφθέντων.

Η ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ , ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΠΡΙΟ ΓΚΡΙΖΟΜΑΛΛΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ. ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΙΤΕ Η κα ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ, ΕΙΤΕ Η κα ΜΕΛΑ , ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ
ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.

Έτσι και στο περιστατικό της Αγορακρίτου που η μία γυναίκα πέθανε και η άλλη μεταφέρθηκε με εγκεφαλικό στο Νοσοκομείο, την ίδια στιγμή παρουσιάστηκαν δύο τύποι που προσπαθούσαν να πείσουν τους γείτονες που τα είχαν χαμένα ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ .
ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

Όλοι αυτοί οι ρουφιάνοι χαφιέδες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΣΥΜΦΏΝΟΥ, του ΠΑΜΕ που διεκδικούν ΕΥΡΩ 1400 για τους Ασιάτες(λες και παίρνουμε εμείς τόσα η πληρωνόμαστε τις υπερωρίες μας), που τόοοοοσο πάρα πολύ νοιάζονται για τα δικαιώματα των μεταναστών, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝ;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ(που κανένας Αφγανός δεν θέλει να δουλέψει) ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ 1400 ΕΥΡΩ;;;;;;;;;;;;.
Γιατί όταν η χώρα μας λέει ότι φτάνει , ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και αυτοί μπαίνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;;;; ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΈΧΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;;;;;;;;;;;;;;
ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!


ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

7 σχόλια:

Β.Bimbo( PR Profil ) είπε...

Mας φταιει ο γαιδαρος(κρατος/ιδιοκτητης) χτυπαμε
το σαματι αφγανους...!
Εαν απο την ημερα που νοικιασε ο ιδιοκτητης το ημιυπογειο στους δικηγορους κανατε μια μυνηση για
ασφαλιστικα μετρα αντι να βριζετε τους αφγανους και το υμιυπογειο θα εμενε αδειο μεχρι να εκδικαστει η
υποθεση 5/15/χρονια...
και κανενας ιδιοκτητης δεν θα τολμουσε να νοικιασει σε προβληματικους ενοικους....
αλλα σας εχει φαει η υποκρισια...
για να μημ πω τιποτε αλλο...
οποτε τι φωναζετε σαν την ποντια την εταιρα...???????

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΑΣ οι χαρακτηρισμοί χαρακτηρίζουν το άτομο που τους διατυπώνει & όχι αυτούς στους οποίους απευθύνεται αναγκαστικά.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ με δική μας παρέμβαση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το Δεκέμβριο πετύχαμε κανένας φορέας να μη ξαναδιοργανώσει αντισυγκέντρωση στη δική μας νόμιμη συγκέντρωση στις 19.01.2009 όπως στις 24.11.2008.Οφείλω να σου υπενθυμίσω ότι ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ η Αστυνομία πρέπει να συλλαμβάνει αντιδιαδηλωτές & όχι να τους προστατεύει όπως συμβαίνει με κάθε αναρχικό,λαθρομετανάστη & συριζορουφιάνο κλπ.Επομένως τζάμπα μάγκες όλοι τους με υψηλές πλάτες από πίσω κυβέρνησης & αντιπολίτευσης.
ΤΡΙΤΟΝ με δικηγόρο που κάτοικος της περιοχής διόρισε, καταφέραμε να μπει λουκέτο στο κτίριο που με τους εκαντοντάδες Αφγανούς & τα ζώα είχε γίνει κέντρο μόλυνσης & κτηνοβασίας με δημόσια θέα στο κέντρο των Αθηνών.Οφείλω να σου υπενθυμίσω ότι η Υγειονομική υπηρεσία της Νομαρχίας Αθηνών ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ θα έπρεπε να είχε βάλει λουκέτο για λόγους δημόσιας υγείας όπως & η Αστυνομία να συλλάβει όλους τους λαθρομετανάστες πράγμα που δεν έπραξε κανείς εκ των 2.
ΤΕΤΑΡΤΟΝ πάλι κάτοικοι του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων είχαμε συγκεντρώσει υπογραφές επώνυμα για να διώξουμε τους καταληψίες αναρχοαλλοδαπούς της ΒΙΛΑΣ ΑΜΑΛΙΑΣ στην περιοχή μας οι οποίοι έχουν μετατρέψει ένα νεοκλασικό κτίριο σε καταγώγιο & τρομοκρατούν τους πολίτες της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα.Σε πληροφορώ ότι ούτε η Αστυνομία ούτε η Εισαγγελία πάει να τους συλλάβει παρότι δεν υπάρχει κανένα άσυλο,διότι εξυπηρετούν μια χαρά τα πολιτικά σχέδια τρομοκράτησης των Ελλήνων πολιτών.
ΠΕΜΠΤΟΝ για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς έχει ήδη επιληφθεί η ΓΑΔΑ όπως θα διάβασες στο κείμενο μας.Έχεις πάει ποτέ στα ακροατήρια των μισθώσεων στα πολιτικά δικαστήρια για να δεις πόσο δύσκολο είναι να διώξεις ενοικιαστή από την κατοικία του;Πήγαινε πρώτα & ξανακάνε την κριτική σου στους ενοίκους της πολυκατοικίας.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ & ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ & ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΧΟΑΛΛΟΔΑΠΟΣΥΡΙΖΟΛΑΘΡΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ;

Β.Bimbo( PR Profil ) είπε...

οι χαρακτηρισμοί χαρακτηρίζουν το άτομο που τους διατυπώνει & όχι αυτούς στους οποίους απευθύνεται αναγκαστικά...
ανταποδιδω εξηγωντας...
οτι αυτο βεβαιως και ισχυει για τα κειμενα σας..!
τωρα στην Ουσια..
το αυτεπαγγελτο(νομικα/δικονομικα) ισχυει οσο και το στιγμιαιο ,εαν θυμασε,επομενως μην το επικαλησε διαρκως....
τα υγειονομικα προβληματα,οσο δεν
εχουν εξαρση/εκταση επιδημιας
αγνοουνται ξεδιαντροπα
(δες διατροφικα,βιομηχανικα,
φαρμακευτικα σκανδαλα,σχολεια..)
μια μυνηση δεν αρκει και μαλιστα οταν δεν στρεφεται εναντιον ολων
των πραγματικων υποκινητων/καταπατητων του Νομου δηλαδη η προαναφερομενη μυνηση σας δεν αρκει....
επρεπε να ειναι και μαλιστα διαχωρισμενες κατα..
1.Ιδιοκτητη καθε ακινητου
2.Χρηστη καθε ακινητου
3.Υπηρεσια Ελεγχου καθε Σχεσης
(εμπορικης,κοινωνικης,πολιτιστικης
κτλ διαφορα)
4.Αιτηση ασφαλιστικων μετρων για καθε μυνηση των ανωτερω......
5.Μαζικη/συλλογικη Μυνηση για ολα
τα ανωτερω και συλλογικη αιτηση
ασφαλιστικων μετρων γι αυτα...
(μια καθε ημερα δηλαδη και και
μια συλλογικη τελος του μηνα και
κατα προτιμηση απο καθε φυσικο προσωπο/πολιτη...)
και καθε μηνα επαναληψη...
6.με Επ ουδενι αναφορα προσωπικων
προσωπικων στοιχειων/χαρακτηρισμων
οπως αφγανος/μεταναστης/αναρχικος/απλυτος/αλλοθρησκος κτλ διαφορα
Φαινεται παραλογο αλλα ετσι λειτουργει το περιβοητο κρατος που φτιαξαμε.....
και σε πληροφορω οτι ακολουθωντας αυτη την τακτικη δεν θα τους σωζει
κανενας Σανιδας και θα σας παρακαλουν Γονυπετεις ολοι οι
παροικουντες του Λεκανοπεδιου...!
Εαν ομως συνεχισετε να υβριζετε και
να κατατρεχετε τον καθε ταλαιπωρο που δεν εχει στον ηλιο μοιρα ,
οσο αθλιος και αγραμματος κι αν ειναι,θα παραμεινετε στο επιπεδο της ποντιας εταιρας και με ολα σας τα ακρα ορθανοιχτα και απροστατευτα..!

καλημερα σας

Ανώνυμος είπε...

Το επίπεδο της χυδαιότητας σου δεν έχει όριο,προφανώς θα έχεις δουλέψει ως εταίρα αν είσαι γυναίκα ή θα είσαι κανένας κακομοίρης μόνιμος θαμόνας των αυτών των μαγαζιών για να επικαλείσαι συνεχώς την λέξη αν είσαι άνδρας.Τα κείμενα μας είναι πολύ προσεκτικά διατυπωμένα & δεν περιέχουν ύβρεις για κανένα,περιγράφουν την ωμή πραγματικότητα.Όσο για όλες τις νομικές κινήσεις που αναφέρεις,όταν σου λέμε ότι έχουμε ενημερώσει τόσο την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου όσο & την Αστυνομία & αφήνονται ασύλληπτοι λαθρομετανάστες,αναρχικοί & λοιποί αντιδιαδηλωτές διότι μεταξύ των οργανώσεων της αντιδιαδήλωσης στις 24.11.2008 ήταν & ο ΣΥΡΙΖΑ,είναι προφανής η προσπάθεια σου να αποπροσανατολίσεις τον κόσμο εκτός των πραγματικών περιστατικών.Τους μίσθαρνους bloggers που κυκλοφορούν τους γνωρίζουμε πολύ καλά.Είναι αυτοί που πάντα αποκρύπτουν την άλλη άποψη προπαγανδίζοντας αποκλειστικά την γραμμή τους.Εγώ πάντως δεν γνωρίζω κανέναν ταλαίπωρο έμπορο ναρκωτικών ή ταλαίπωρη πόρνη ούτε ταλαίπωρο λαθρομετανάστη που έχει καταβάλει χιλιάδες δολάρια σε δουλεμπόρους για να έρθει στην Ελλάδα.Ταλαίπωρους Έλληνες γνωρίζω από την προδοσία των κομμάτων και τη μη εφαρμογή ισονομίας προς όλους.Ακριβώς διότι δεν θεωρούμε την ελληνική κοινωνία ορθάνοιχτη & απροστάτευρη αντιδρούμε & με πολλή επιτυχία μάλιστα διότι εκφράζουμε τον γνήσιο ελληνικό λαό.

Β.Bimbo( PR Profil ) είπε...

-ασύλληπτοι λαθρομετανάστες,αναρχικοί & λοιποί αντιδιαδηλωτές -
ειναι υβρις και λαθος
το ορθον ειναι δημοτες,κατοικοι .....

-λέμε ότι έχουμε ενημερώσει τόσο την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου όσο & την Αστυνομία-
λαθος διοτι δεν ενημερωνουμε τα συλλογικα οργανα αλλα τα μηνυουμε για παραβαση καθηκοντος........

εγω τελος δεν γνωρίζω
ταλαίπωρο έμπορο ναρκωτικών ή ταλαίπωρη πόρνη ούτε ταλαίπωρο λαθρομετανάστη που να μην έχει καταβάλει χιλιάδες δολάρια σε Ταλαίπωρους Έλληνες δουλεμπόρους ,νταβατζηδες , μαυραγοριτες ,ασφαλιτες ,κοινωνικους φορεις και αλλους γνησιους ολων των κομμάτων για να μην φυγει απο την Ελλάδα,με προδοσία την εφαρμογή ισονομίας προς όλους..!

Β.Bimbo( PR Profil ) είπε...

με προσδοκια την εφαρμογη της
ισονομιας προς ολους...

Ανώνυμος είπε...

Η λαθρομετανάστευση είναι ποινικό αδίκημα & συγκεκριμένα πλημμέλημα.Ο λαθρομετανάστης πρέπει να συλληφθεί,να δικαστεί & να απελαθεί μετά την έκτιση της ποινής του.Αυτά ορίζει ο Ποινικός Κώδικας.

Οι μετανάστες δεν είναι δημότες.Δημότες είναι μόνο Έλληνες πολίτες σύμφωνα με το Δημοτικό & Κοινοτικό Κώδικα.Οι αναρχικοί & οι λαθρομετανάστες καταληψίες δεν είναι δηλωμένοι πουθενά επίσημα για να φέρουν ούτε καν τον τίτλο του κατοίκου παρά του εγκληματία.

Οι αντιδιαδηλωτές παραβιάζουν το άρθρο 12 του Συντάγματος & το σχετικό νόμο που τον εξειδικεύει & ορίζει τα περί συναθροίσεων των Ελλήνων πολιτών αποκλειστικά & αυτοί συγκαταλέγονται μεταξύ των εγκληματιών.

Η ενημέρωση όταν λαμβάνει χώρα ενώπιον ανακριτικών αρχών (είτε Αστυνομία είτε Εισαγγελία)δεν αποτελεί δημοσιογραφικό όρο αλλά μηνυτήρια αναφορά σύμφωνα με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Τα κυκλώματα δουλεμπορίας αλλοδαπών δια θαλάσσης εδρεύουν στην Τουρκία & μάλιστα με τη κρατική υποστήριξη (πλοιάρια του τουρκικού κράτους μεταξύ άλλων μετέφεραν λαθρομετανάστες) χωρίς να αποκλείονται ούτε Έλληνες ούτε αλλοδαποί συνεργοί τους στην Ελλάδα.Ενώ η Τουρκία ενθαρρύνει την λαθρομετανάστευση όχι μόνο ενεργητικά αλλά & παθητικά με τη μη εφαρμογή της σύμβασης επανεισόδου λαθρομεταναστών όπως έχει υπογραφεί μεταξύ των 2 χωρών.Δια ξηράς ή λαθρομετανάστευση προέρχεται από την Αλβανία κατά κύριο λόγο.

Οι πρώτος νταβατζής στην Ελλάδα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε να καταργηθεί & αυτή η VISA που απαιτείται από Τούρκους για την είσοδο στην Ελλάδα προκειμένου να αλλοιωθεί ο ελληνικός πληθυσμός όχι μόνο από λαθρομετανάστες αλλά & Τούρκους.