ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MACEDOINE BLOG

alpha.georg@googlemail.com

alpha.georg@googlemail.com
HOLA DOLOR ( ES ) ..:-P

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

ΑΒΟΥΛΟΝ-ΑΘΛΙΟΝ- ΑΜΑΘΟΝ

Η εκκλησία τοσο στην Ελλάδα οσο και σ ολο τον κοσμο είχε και έπαιζε πάντα ένα συγκεκριμένο ρόλο....
πχ. Η υιοθέτηση του Χριστιανισμού ως επίσημης θρησκείας του Βυζαντίου από τον Μ. Κωνσταντίνο έγινε οταν οι χριστιανοί ήταν ήδη η μεγαλύτερη ταξη στον τότε πληθυσμό.Ο Κωνσταντίνος διεκρινε απλά τις προοπτικές που άνοιγε για την εξουσία o ελεγχος του Χριστιανισμου στο αχανές (τότε) Βυζάντιο. Πήρε δηλαδή μια στρατηγική απόφαση,ως καιροσκοπος που ηταν.
Το ιδιο ειχε προσπαθησει να κανει πριν απ αυτον ο Αντωνιος με την Κλεοπατρα........
Οι εκπροσωποι της Θρησκειας τωρα,θεώρησαν ότι εφόσον ο χριστιανισμός ήταν η επίσημη θρησκεία της αυτοκρατορίας, έπρεπε να «εξαφανίσουν» ολους τους Ανταγωνιστες τους(κάθε άλλη θρησκεία, πίστη ή δοξασία) ΑΠΟΚΡΥΦΑ .
Έτσι καταστρέψανε κάθε τι αρχαιοελληνικό,
με τον ιδιο ακριβως τροπο που οι Αθηναιοι εξαφανισαν τις ριζες του ελληνικου αλφαβητου (Χαλκιδα και Ερετρεια) για να αποκτησουν το μονοπολιο στην Θυσια της Παρθενιας ( παιδων και κορασιδων ) ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ,
με τον ιδιο ακριβως τροπο που ο Αλεξανδρος κατακρεουργησε καθε τι το δημοκρατικο,πρωτα στην Ελλαδα την Θηβα και μετα σ ολη την μεση Ανατολη προς χαριν του Μονοθε ι σμου(της θεοποιησης του δηλ.)ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ-ΤΑΛΜΟΥΔ.
Στον ιδιο δρομο που χαραξαν οι ΕΤΣΙ(καθε Σαρδαναπαλος δη.) μας κατακρεουργησε το παπαδαριο ,2 εκατομυρια Ελληνων αποκεφαλησε πριν αρχισει να τυφλωνει Βουλγαρους και πριν οργανωσει τους Οσμανους και χαρισει στον Μωαμεθ Β την Κορωνα του Βυζαντιου. Κτλ.κτλ.κτλ.
Δεν υπαρχει μεχρι σημερα ανα τον κοσμο εδραιωμενη Εξουσια χωρις Θρησκεια και ολες βασιζονται στο Εγκλημα,την δουλεια,εκπορνευση,ναρκωτικα(βλ.USA.KOSOVO,GEORGIEN),
στο Αριστοτελικο τριπτυχο ΑΒΟΥΛΟΝ-ΑΘΛΙΟΝ- ΑΜΑΘΟΝ.
διαβαστε περισσοτερα στο..
Η εκκλησία και ο πορνόπαπας

Πώς εφευρέθηκε ο εβραϊκός λαός - Βιβλικές αλήθειες και το άλλοθι του «περιούσιου» λαού